De Ondernemers Academie

Business Boost!

Met de Business Boost nemen we een deep dive in jouw bedrijf. We gaan kijken wat je idealiter met je bedrijf wilt doen, waar je je geld mee wilt verdienen en hoe je dit moet gaan doen. Kortom we bepalen jouw bedrijfsdoelen, je ideale aanbod en zetten deze om in heldere doelstellingen. Deze doelstellingen zetten we om in een (strategisch) marketing en sales plan. Na de business boost heb je helder waar je naartoe wilt met je bedrijf en hoe je dit gaat realiseren. Vanaf nu heb je helder voor ogen waar je je focus op moet leggen en waarop juist niet. Met als resultaat dat je enkel nog tijd besteed aan de dingen die je écht wilt doen en waarvan het nodig is.

Wil jij écht voor je dromen gaan?

Dan is de Business Boost hét aanbod voor jou. Je zorgt voor focus op wat je écht wilt, dat je bedrijf daarop is ingericht en je ook écht gaat doen wat je leuk vindt. Na de business boost weet jij hoe je je bedrijf moet inrichten om dat ook daadwerkelijk te realiseren

De Business Boost bestaat uit de volgende zes onderdelen:

Een gedegen voorbereiding is key. Daarom starten we de Business Boost met een online kennismaking. Hierin gaan we uitgebreid inzoomen op waar je nu staat, waar je over droomt en waar je van wakker ligt. In deze kennismaking leer ik jou kennen en hoor ik al enorm veel over je dromen, je bedrijf en de vraagstukken waar jij als ondernemer mee zit.

Op basis van alle input die ik van jou gekregen heb tijdens de kennismaking stel ik een uitgebreide vragenlijst samen welke helemaal op maat gemaakt is voor jou en jouw bedrijf. Door deze vragenlijst in te vullen word jij al aan het denken gezet over waar je als ondernemer met je bedrijf eind 2023 (en wellicht zelfs 2024 of 2024) wilt staan. We gaan uitgebreid in op de vraagstukken waar je tegen aanloopt en alle dromen die je hebt. Op basis van jouw antwoorden weet ik al veel over jou, je bedrijf en waar je naartoe wilt. Hierdoor kunnen we tijdens de deep dive sessie meteen de diepte ingaan en enorm veel resultaat boeken. Het beantwoorden van de vragen zorgt er daarnaast voor dat er voor jou al heel veel zaken duidelijk worden en je echt gaat ontdekken waar je naartoe wilt.

In de offline deep dive sessie gaan we heel uitgebreid inzoomen op jouw bedrijf en je doelen. Wat gaan we doen:

  • We gaan je doelen formuleren.
  • We gaan dit door vertalen naar een concreet aanbod.
  • Vanuit het aanbod gaan we aan de slag met je marketingplan en actieplan.

We sluiten de sessie af met het stellen van concrete acties & doelen voor de aankomende komende periode.

Na de deep dive sessie werk ik een samenvatting uit met daarin hetgeen wij besproken hebben. Daarin staan je doelen uitgewerkt, het aanbod en je actieplan. Ook geef ik je daarin nog alle tips mee welke ik voor je heb.

Tussen de deep dive sessie en de incheck call mag je mij altijd appen (en voel je vrij erna dit ook te doen ;)) Hierdoor heb je mijn coaching binnen handbereik. Dus geen stress want bij elke uitdaging hoe groot of klein ook, denk ik graag met je mee! Ik help je graag bij het oplossen van problemen en nemen van beslissingen.

Ook kan je mij altijd vragen om mijn mening of advies ergens over. Alleen maar leuk om mee te mogen bouwen aan jouw bedrijf! 

Een maand na de offline deep dive sessie hebben we een online incheck (1 uur). Hierin zoomen we in op hoe het de afgelopen maand is gegaan. We zoomen in op zaken waar je tegenaan bent gelopen of vraagstukken die er zijn ontstaan. Dit zodat we ook écht weten hoe het in de praktijk gaat en we ervoor zorgen dat je ook echt je doelen gaat halen.

Kortom een kort & krachtig traject waarmee je enorm veel focus aanbrengt en veel resultaat zult behalen.

De kosten voor de gehele Business Boost bedragen €897,- excl. Btw

Business Boost: de snelkookpan waarmee je écht grote stappen voor je bedrijf!

Business Boost

De deep dive voor de ambitieuze ondernemer
897 excl. BTW
  • Uitgebreide kennismaking
  • Vragenlijst om te komen tot jóuw doelen en wensen
  • Deep dive coach dag
  • Coach in je app
  • Online Incheck Call

Zij zijn al coachklant:

" Na een dagdeel met sparren met Marlene ging ik vol concrete plannen en energie naar huis. Het fijne aan Marlene is is dat ze absoluut geen oordeel velt over je plannen, alles mag, ze wijst je de richting hoe je die plannen kunt uitvoeren. "
"Al jaren staat Marlène aan mijn zijde met raad en daad over verschillende ondernemersonderwerpen zoals Finance, marketing en HR. Ze is scherp, analytisch en voelt menselijke aspecten goed aan. Een heel fijne adviseur/ coach die ondernemers verder helpt!"
" Marlène is een klantvriendelijke, ambitieuze en doelgerichte coach. Zij is sneldenkend en oplossingsgericht en zij staat altijd klaar voor de klant. ""
"Heel erg bedankt voor je tips en adviezen! Ik vond het ook erg nuttig en fijn dat je actief met me meedacht en ook eerlijk je mening en visie hebt gegeven. De dag heeft me veel inzichten gebracht. Niet alleen over de producten en hoe ik die kan groeperen en aanbieden, maar ook hoe ik naar m'n beschikbare tijd kan kijken en m'n aandacht en energie daarin verdelen. Heel fijn! "

Wie is Marlène May, jouw coach & sparringpartner?

Marlène is geen standaard businesscoach. Zij coacht alweer ruim 13 jaar ondernemers. Jarenlang als regiomanager in de corporate wereld. (Binnen SNS Bank en Olympia Uitzendbureau, waarbij zij verantwoordelijk was voor 20+ franchisenemers, 20 vestigingen en (indirect) 160 medewerkers.) En inmiddels zet zij al deze professionele kennis en kunde over het financieel gezond en succesvol runnen van een bedrijf alweer meer dan 5 jaar in vanuit haar bedrijven May I Advise en De Ondernemers Academie. Dankzij haar enorme hoeveelheid kennis, (universitaire marketing)studies én financiële opleidingen heeft zij een rugzak vol bedrijfskennis. Inmiddels zijn er alweer bijna 150 ondernemers 1 op 1 coach klant van Marlène. De professionele blik en zienswijze zet zij ook graag in voor de groei van jouw bedrijf! Met als doel dat jij financieel gezond en succesvol kunt ondernemen zonder zorgen.  

Marlene May