De Ondernemers Academie

Gratis E-book: de Maandanalyse

Controle en groei in je bedrijf met de maandelijkse CEO ochtend!

In dit e-book leer ik je hoe je door het maandelijks doen van een goede analyse altijd in control bent over je bedrijf en wat je moet doen voor nog betere resultaten! In de CEO ochtend reflecteer je op de afgelopen maand en maak je plannen voor de aankomende maand.

Hierdoor krijg je de tools om maandelijks een goede strategische en financiële blik te werpen op je bedrijf. Door altijd een blok te plannen aan het einde of aan het begin van de maand weet je precies hoe je ervoor staat. Hierdoor hou je focus, werk je AAN je bedrijf en weet je wat je moet doen om nóg meer winst & plezier te halen uit jouw onderneming.

 

omzetdoel_ondernemerschap

Waarom wil je dit e-book echt lezen? Omdat je ervoor zorgt dat je:

Download nu jouw gratis e-book:

Quote na het lezen van dit e-book

"Wat een fijn e-book weer, goed en helder geschreven, ik heb meteen een CEO blok in mijn agenda gezet! "

Wie ben ik nou helemaal om jou hierover te informeren?

Dit e-book maak ik, Marlène May, eigenaar van May I Advise en De Ondernemers Academie. Mijn doel is om jou als ondernemer te helpen bij een succesvol en financieel gezond bedrijf. Inmiddels heb ik alweer 16 jaar ervaring met het runnen & managen van succesvolle bedrijven.

Jarenlang ben ik regiomanager geweest bij franchiseorganisaties (SNS Bank & Olympia Uitzendbureau) waardoor ik alles weet van het ondernemerschap. Als bankier heb ik de opleiding gevolgd tot financieel planner. Inmiddels ben ik zelf alweer meer dan 5 jaar ondernemer (met een team) en heb ik alweer meer dan 150 ondernemers mogen coachen.

Vanuit De Ondernemers Academie bieden wij ondernemers tips, inspiratie en kennis d.m.v. artikelen, e-books, workshops en dagelijkse tips via Instagram.

Gratis E-Book

In dit e-book leer ik je hoe je door het maandelijks doen van een goede analyse in altijd in control bent over je bedrijf en wat je moet doen voor nog betere resultaten! In de CEO ochtend reflecteer je op de afgelopen maand en maak je plannen voor de aankomende maand.