De Ondernemers Academie

Workshops

Events

Events

Om de (kleine) ondernemer alles te leren over ondernemen geven wij met regelmaat events. Door deel te nemen aan deze events leren we je die aspecten van het ondernemerschap die lastiger en ingewikkelder zijn. Want ondernemen is natuurlijk doen waar je heel erg goed in bent en waar je passie ligt. Maar een grote tegenvaller is vaak alle administratie, finance, marketing, juridische zaken & sales die erbij komt kijken en wat heel veel tijd (én geld) kost.

Door het volgen van onze workshops of werken aan de groei van je bedrijf bij Level Up! of de Next Level Driedaagse zorg je ervoor dat je weet hoe deze ‘lastige ondernemerszaken’ werken. Met als resultaat een succesvoller en financieel gezonder bedrijf. Hierdoor kun jij je meer richten op hetgeen waarom je bent begonnen met ondernemen!

In workshops leer je in in een paar uur alles over een specifiek onderwerp.
Denk bijvoorbeeld aan het bepalen van je prijzen, hoe je zakelijk Instagram goed inzet of hoe je als ondernemer pensioen opbouwt.

Wil jij een weekend keihard AAN je bedrijf werken? Ga dan mee op een van de workations en neem 3 dagen de tijd om full focus samen met andere ondernemers te sparren, inspiratie op te doen & te werken aan jouw bedrijf.

Wil jij in 2023 next level met je bedrijf? De dromen, ideeën en doelen die je voor je bedrijf heb écht gaan realiseren? En dat alles zonder de stress? Doe dan mee met Level Up! Hét strategische coachingstraject van 2023.

Onze events zijn níet gefund door derden (denk aan pensioenverzekeraars die een belang bij onze visie hebben) maar objectief en gebaseerd op kwalitatieve kennis en opleidingen. Maar hebben écht tot doel om jou als ondernemer op de beste én meest efficiëntste wijze naar een hoger niveau te tillen.

Heb jij een ondernemersvraag? Laat gerust een berichtje achter.

Blog