De Ondernemers Academie

Ga je AAN je bedrijf werken tijdens een van de aankomende workations?

Waar vorige week nog een zomerse week was is het nu opeens herfst.

Voor velen voelt het daarmee als de tijd om je te gaan richten op wat je wilt bereiken in het laatste kwartaal van dit jaar of al op 2024.

Wil jij Q4 of 2024 met een vliegende start beginnen?

Dan is meegaan op een van mijn workations wellicht interessant voor jou! Tijdens de workation ga je keihard AAN je bedrijf werken waardoor je binnen enkele dagen jezelf als ondernemer én je bedrijf naar een echt hoger niveau tilt. Dit doen we door een echt kwalitatief inhoudelijk op maat gemaakt programma. Het programma baseer ik op basis van waar jij staat als ondernemer en je bedrijf. Verder zetten we altijd de puntjes op de i met de 1 op 1 coachsessie en door het sparren met de andere ambitieuze ondernemers. En dat alles terwijl je volledig ontzorgd wordt. De workations vinden altijd plaats op een heerlijke locatie. Waarbij je altijd een fijne plek hebt om je terug te trekken, in de natuur en met heerlijk eten. 

Kortom de perfecte zakelijke investering voor jou & je bedrijf. 🔥

Wil je meer weten over waar mijn workations voor staan en onder elkaar zien wat er op de planning staat? Dat lees je hier.

Welke workations komen er de komende maanden aan?

15 – 19 oktober – 5 dagen Oostenrijk Extra kleine groep

Wil jij dit jaar nog een eindspurt maken of je plan voor 2024 écht al helemaal strak hebben staan? Dan is deze workation écht wat voor jou. 5 dagen jezelf onderdompelen in een heerlijke snelkookpan waarbij je je bedrijf en jezelf als ondernemer echt naar een hoger niveau tilt. En dat alles ondergedompeld in luxe met een kleine groep ambitieuze ondernemers om je heen. Dat wil jij toch ook?

Lees er hier alles over.

8 tot en met 10 januari – Vliegende start 2024 Workation op de Veluwe

Start 2024 met een vliegende start! 3 dagen écht AAN je bedrijf te werken. Met een bewust kleine groep zodat er veel ruimte is voor intervisie, 1 op 1 coaching & mastermind sessies. Met als resultaat heel veel groei voor jouw bedrijf en een mooi jaarplan.

Let op: er zijn nog maar 2 plekjes vrij!

Je leest er hier alles over.

28 januari tot en met 1 februari – Winter Edition Oostenrijk

In het wintersportseizoen 5 dagen aan je bedrijf werken in een luxe hotel midden in een skigebied. Met een kwalitatief programma. En als resultaat: veel meters maken voor je bedrijf. Een geweldige start van jouw nieuwe ondernemersjaar.

In de sneeuw AAN je bedrijf werken.

Wat zeggen anderen over de workation?

“Ik stond op een crossroad met mijn bedrijven en had behoefte aan een business coach en sparringpartner. De workation vond ik een fantastische ervaring. Door de combinatie van groepssessies en een individuele sessie kun je in een paar dagen veel verder komen dan dat je alleen was blijven ‘aanmodderen’. De input van andere ondernemers is heel waardevol, van meekijken met andere ondernemers heb ik ook veel geleerd. En dat allemaal terwijl je ook nog helemaal in de watten wordt gelegd.”

Hanneke Fiddelaers| Expertisecentrum Omgaan met verlies

Heb je nog vragen, wil je meer weten of zou je het fijn vinden gewoon even te bellen om zoomen om te kijken of het wat voor je is?

Laat hieronder je vraag achter of plan een kennismaking in!

Staat er voor jou geen geschikte datum tussen? Helaas! Zodra er nieuwe data gepland staan ontvang jij ze als een van de eerste.

Hopelijk zie ik jou op een van mijn workations want het lijkt me geweldig om samen AAN jouw bedrijf te gaan werken. ❤️

Leer verder …