De Ondernemers Academie

Gratis E-book

Zorgeloos je BTW aangifte doen in 7 stappen.

In dit e-book leer ik je hoe je in 7 stappen je BTW aangifte binnen enkele minuten kunt invullen. Waardoor jij als ondernemer je geldzaken straks misschien zelf wel een beetje leuk gaat vinden. Maar waardoor je vooral WEET dat je genoeg geld voor de Belastingdienst apart hebt gezet én weet hoe je de BTW aangifte goed aanpakt. Hierdoor krijg je rust en kun je je tijd & energie stoppen in de zaken waar je echt blij van wordt omdat je weet dat je je geldzaken op orde hebt. 

Zorgeloos je BTW aangifte doen!

Waarom wil je dit e-book echt lezen?

Download nu jouw gratis e-book:

Dit e-book alleen voor startende ondernemers? Nee hoor!

”Na het lezen van het e-book was ik toch wel verrast. Ondanks dat ik al bijna 11 jaar ondernemer ben (en dus al meer dan 40 aangiftes heb verstuurd), zaten er voor mij ook nog handige tips tussen die ik voor de komende aangifte zeker ga toepassen!”
Loes Hoogland
Boot Media & Entertainment

Wie ben ik nou helemaal om jou hierover te informeren?

Dit e-book maak ik, Marlène May, eigenaar van May I Advise en De Ondernemers Academie. Mijn doel is om jou als ondernemer te helpen bij een succesvol en financieel gezond bedrijf. Inmiddels heb ik alweer 16 jaar ervaring met het runnen van succesvolle bedrijven.

Jarenlang ben ik regiomanager geweest bij franchise organisaties (SNS Bank & Olympia Uitzendbureau) waardoor ik alles weet van het ondernemerschap. Als bankier heb ik de opleiding gevolgd tot financieel planner. Inmiddels ben ik zelf alweer meer dan 5 jaar ondernemer (met een team) en heb ik alweer meer dan 150 ondernemers mogen coachen. Als ondernemers & financieel coach heb ik wekelijks afspraken met klanten over geldzaken. Met als doel om te zorgen dat je als ondernemer wéét dat je je financiën op orde hebt.

Als ondernemers & financieel coach heb ik wekelijks afspraken met klanten over geldzaken. Met als doel om te zorgen dat je als ondernemer wéét dat je je financiën op orde hebt.

Voor iedere ondernemer is een e-book over financieel slim je aangifte te doen in ‘normale mensentaal’ belangrijk. Daarom bij deze: het e-book! 

Gratis E-Book

In dit e-book leer ik je hoe je in 7 stappen je BTW aangifte binnen enkele minuten kunt invullen. Waardoor jij als ondernemer je geldzaken doen straks misschien zelf wel een beetje leuk gaat vinden.