De Ondernemers Academie

Het e-book is onderweg!
Hopelijk geeft het veel nieuwe tips & inspiratie.

Dankjewel voor het downloaden van het e-book. Je ontvangt hem binnen 24 uur in je mailbox. Mocht je hem niet ontvangen stuur ons gerust een mail. Of download hem via plug & pay.

Wil jij ál je geldzaken als ondernemer op orde krijgen? En handige tools ontvangen voor je financiën? Lees dan zeker nog even verder…

Workshop Ondernemer & Geld

‘Zorg dat je als ondernemer áltijd weet hoeveel geld je (straks) & dát je weet dat je prijzen passen bij jouw winstdoel!’

Op 17 januari is het namelijk zover dan geef ik mijn LIVE online workshop ‘Ondernemer & Geldzaken!’.

Alles in Nederland wordt duurder en 2023 komt er alweer aan! Het moment om te zorgen dat je vanaf nu precies weet hoe je het juiste winstdoel bepaald, jouw prijzen kloppend zijn, je weet wat je minimaal moet verdienen en dat je ook echt weet hoe je een actieplanning maakt op basis van jouw doelen!

Wil jij: 

Dan is deze online workshop op 17 januari zeker wat voor jou!

workshop_ondernemer_ondernemers mindset

Wie gaat jou dit leren?

Deze workshop geef ik, Marlène May, eigenaar van May I Advise en De Ondernemers Academie aan jou. Mijn doel is om jou als ondernemer te helpen bij een succesvol en financieel gezond bedrijf. Dit doe ik door je in normale mensentaal alles te leren over succesvol ondernemerschap en geldzaken.  Inmiddels heb ik alweer 16 jaar ervaring met het runnen van succesvolle bedrijven. Jarenlang ben ik regiomanager geweest bij franchise organisaties (SNS Bank & Olympia Uitzendbureau) waardoor ik alles weet van het ondernemerschap. Als bankier heb ik de opleiding gevolgd tot financieel planner. Inmiddels ben ik zelf alweer meer dan 5 jaar ondernemer (met een team) en heb ik alweer meer dan 150 ondernemers mogen coachen. Én heb ik alweer honderden ondernemers geleerd goed met geld om te gaan door het geven van de workshop Ondernemen & Geld. Voor iedere IB ondernemer is deze cursus goed om te volgen. Want hierna weet jij precies hoe je je financiële doelen kunt gaan formuleren, hoe je je prijzen daarop aanpast, je inzicht hebt in je financiën én dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over je geld.  

Door de workshop krijg je rust en kun je je tijd & energie stoppen in de zaken waar je echt blij van wordt omdat je weet dat je je geldzaken op orde hebt.

Waarom wil je bij deze workshop zijn?

Na deze live online workshop weet je:

VERDER is deze workshop altijd maatwerk. Jij kunt AL jouw vragen over geld inbrengen en deze beantwoord ik! 

De workshop wordt meerdere keren per jaar gegeven.  De eerste workshop staat gepland op:  17 januari om 10.00 hr. Om op al jullie vragen in te kunnen zoomen zodat jé echt snapt hoe alles werkt kunnen er maximaal 20 mensen deelnemen. De workshop zal ca. 1 – 1.5 uur duren.

Wat krijg je er allemaal bij?

 • Vooraf ontvang je een vragenlijst. Door middel van deze vragenlijst ga je alvast een blik werpen op je wensen, doelen en vraagstukken die je hebt. Hierdoor ga je ook echt al met plannen (en eventuele vragen) de online workshop in. Met als resultaat dat je er veel meer uit haalt. Ook kun je jouw antwoorden op deze vragenlijst aan mij toesturen zodat ik ook écht op jouw bedrijf en vraagstukken kan inspelen.
 • Deelname aan de online masterclass van ca 1,5 uur met max. 15 deelnemers. Hierdoor leer je alles over jouw geldzaken als ondernemer, hoe je prijzen bepaald en hoe je meer winst gaat draaien. 
 • Achteraf kan je mij altijd nog jouw vragen stellen n.a.v. de workshop zodat je óók echt zeker weet dat je je geldzaken op orde hebt! 
 • Je ontvangt een replay van de workshop welke je nog een week langt kunt terugkijken. Heel handig als je bijvoorbeeld erna met de geleerde zaken aan de slag gaat!

In de workshop zitten maximaal 20 deelnemers. Dit zorgt ervoor dat ik inspeel op jouw bedrijf en vragen en dat er ook in de workshop zelf meer dan genoeg ruimte is om vragen te stellen en ervoor te zorgen dat je alles snapt!  

Workshop Ondernemer & Geld

Meld je nu aan!
29,- excl. btw
 • Hoeveel winst je moet draaien voor jouw doelen & wensen
 • Welk omzetdoel hoort bij deze winst
 • Hoe je je prijzen bepaald op basis van dit winstdoel
 • Hoe je omgaat met dat alles in Nederland duurder wordt
 • Hoe je ervoor zorgt dat je ELKE dag inzicht hebt in je winst
 • Waar je extra winst kunt behalen in jouw bedrijf
 • En meer!

FAQ

De online workshop vindt plaats op maandag 31 oktober om 10.00 uur. Na de workshop ontvang je een replay welke je nog een week erna kunt terugkijken. Deze is ook heel handig als je erna bijvoorbeeld met je prijzen aan de slag gaat.

Achteraf verstuur ik een replay welke je een week lang kunt terugkijken. En je mag dan uiteraard gewoon alle vragen stellen die je nog hebt.

Jazeker, juist! Want dan weet je zeker dat je je onderneming met een juiste mindset op het gebied van geldzaken en weet je welke prijzen je moet stellen!

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan op marlene@de-ondernemersacademie.nl