De Ondernemers Academie

Level Up!
Het coachtraject voor jouw zakelijke groei!

 
 • Wil je écht next level gaan met je bedrijf?
 • De dromen, ideeën en doelen die je voor je bedrijf hebt écht gaan realiseren?
 • Meer omzet, maar vooral winst, draaien en strategisch groeien met je bedrijf?
 • En dat alles zonder stress?

Doe dan mee met:

Level Up! Hét strategische coachingstraject van deze zomer en dit najaar.

Online cursus

Wil jij de komende periode écht AAN je bedrijf werken?

Level Up is een waardevol en uniek strategisch coach traject voor de ambitieuze ondernemer die naar een hoger niveau wilt met zijn of haar bedrijf en omzet, maar vooral winst, wilt laten groeien en dit alles zonder stress. Door deel te nemen aan dit traject heb je de komende 10 maanden écht focus op je bedrijf en doelen. Waardoor je enorme stappen gaat maken.

Level Up is een mooie combinatie van: 

 • 2 offline coachdagen; een aan de start van het traject en een ter afronding zodat je 2024 ook met een vliegen start begint. 
 • maandelijks een online coach sessie zodat we continue focus houden op jouw dromen en doelen en ik jou stok achter de deur ben. 
 • (Optioneel): Een geheel verzorgde super de luxe vijfdaagse offline workation op een geweldige locatie in Oostenrijk. Kortom 5 dagen keihard werken áán je bedrijf samen met een groep van maximaal 12 ambitieuze onderneemsters. Op een heerlijke plek met je eigen luxe kamer voor me-time.

Met als resultaat dat jij de komende periode grote stappen gaat zetten met je bedrijf. Je hebt continue focus en werkt structureel AAN je bedrijf. Terwijl ondertussen je bedrijf door blijft draaien en je omzet groeit. 

Kortom je wordt écht de CEO van  je bedrijf en weet wat je moet doen om (nog verder) te groeien. Dit zonder stress omdat je het hele jaar lang een coach & sparringpartner aan je zijde hebt.

Wat ga je doen?

Hierdoor word je aan het denken gezet over waar je als ondernemer met je bedrijf de komende jaren wilt staan. We gaan uitgebreid in op de vraagstukken waar je tegen aanloopt en alle dromen die je hebt.  Op basis van al jouw input leer ik al veel over jou, je bedrijf en waar je naartoe wilt. Hierdoor de business boost sessie meteen de diepte ingaan en in deze sessie enorm veel resultaat boeken.

De Business Boost sessie is een live coach dag welke volledig maatwerk is op basis van wat er uit de intake en de vragenlijst komt. Hoe kan hij eruit zien: Met de Business Boost nemen we een deep dive in jouw bedrijf. We gaan kijken wat je idealiter met je bedrijf wilt doen, waar je je geld mee wilt verdienen en hoe je dit moet gaan doen. Kortom we bepalen jouw bedrijfsdoelen, je ideale aanbod en zetten deze om in heldere doelstellingen. Deze doelstellingen zetten we om in een (strategisch) marketing en sales plan. Na de business boost heb je helder waar je naartoe wilt met je bedrijf en hoe je dit gaat realiseren. Vanaf nu heb je helder voor ogen waar je je focus op moet leggen en waarop juist niet. Met als resultaat dat je enkel nog tijd besteed aan de dingen die je écht wilt doen en waarvan het nodig is. Wil je meer weten over wat je van de business boost kan verwachten? Dat lees je hier. 

Om maandelijks je voortgang te evalueren en in te zoomen op vraagstukken waar je tegenaan loopt, hebben we maandelijks online coach uur (behalve in de maanden van de livedagen). Hierdoor ben ik je stok achter de deur en help ik je om de door jou gestelde doelen ook echt te behalen (en meer 😉). Voorbeelden van coach sessies vindt je hier. Aan het eind van elke coach sessie leggen we concrete actiepunten vast; zodat je ook echt weet wat nu te doen. De maand erna zoomen we hier altijd op in. In totaal krijg je 7 coach sessies. 

Hierin gaan we heel uitgebreid inzoomen op je bedrijf, de voortgang en de doelen en plannen voor 2024. Door deze deep-dive in je bedrijf kunnen ga je ook 2024 vliegend van start.  Voorbeelden van coach sessies vindt je hier. 

Hierdoor heb je mijn coaching binnen handbereik. Dus geen stress want bij elk probleem, hoe groot of klein ook, denk ik graag met je mee! Ik help je graag bij het oplossen van problemen en nemen van beslissingen.

Ook kan je mij altijd vragen om mijn mening of advies ergens over. Alleen maar leuk om mee te mogen bouwen aan jouw bedrijf! 

Samen met andere gedreven ondernemers ga je keihard werken AAN je bedrijf. Dit alles op een schitterende en super de luxe locatie in Oostenrijk. Waar ook de ruimte is voor ontspanning en rust (want je hebt je eigen privé kamer😊).

Wat kan je o.a. verwachten van deze 5 dagen?

De Special Edition Workation is van zondag 15 oktober t/m donderdag 19 oktober. Ik neem je tijdens deze dagen mee in een speciaal ontworpen programma waarbij je doelgericht en doordacht aan je bedrijf werkt.

Er zijn 3 workshops waarin we aan de slag gaan met je aanbod, strategie en sales & marketingplan. Daarnaast maken we tijdens een 1 op 1 coaching sessie een deep dive in je bedrijf, en geeft het sparren met de andere ambitieuze ondernemers je helderheid en puntjes op de i.

Dit allemaal terwijl je ondergedompeld wordt in luxe! Vanaf het moment dat je een voet over de drempel zet is het tijd voor jou en je bedrijf. Je geeft jezelf hiermee een ontzettend groot cadeau waar je business van groeit en je binnen 5 dagen dichterbij je ideale bedrijf en leven bent.

Kortom: tijdens deze Workation gaan je keihard knallen en genieten tegelijk!

Alles over de workation lees je hier.

Het coachtraject waarmee je écht grote stappen gaat maken met je bedrijf!

Wil je ook mee op de 5 daagse Workation in Oostenrijk? Dat kan! 

 

Je betaald dan maar €1.400,- ex btw voor de workation. Hiermee ontvang je ruim €300,- korting op de early bird prijs.

Level Up!

Hét strategische coachtraject voor de ambitieuze ondernemer
2397,- excl. BTW
 • 1 life business boost dag
 • zeven 1 op 1 online coach sessies
 • 1 op 1 live coach dag
 • heel 2023 denk ik met je mee
 • Optioneel: 5 daagse Workation in Oostenrijk

Zij werken al met mij:

"Al jaren staat Marlène aan mijn zijde met raad en daad over verschillende ondernemersonderwerpen zoals Finance, marketing en HR. Ze is scherp, analytisch en voelt menselijke aspecten goed aan. Een heel fijne adviseur/ coach die ondernemers verder helpt!"
"Heel erg bedankt voor je tips en adviezen! Ik vond het ook erg nuttig en fijn dat je actief met me meedacht en ook eerlijk je mening en visie hebt gegeven. De dag heeft me veel inzichten gebracht. Niet alleen over de producten en hoe ik die kan groeperen en aanbieden, maar ook hoe ik naar m'n beschikbare tijd kan kijken en m'n aandacht en energie daarin verdelen. Heel fijn! "
" Marlène is een klantvriendelijke, ambitieuze en doelgerichte coach. Zij is sneldenkend en oplossingsgericht en zij staat altijd klaar voor de klant. ""
Roxy Lunn
Koi Atelier

Wie is Marlène May, jouw coach & sparringpartner?

Marlène is geen standaard businesscoach. Zij coacht alweer ruim 13 jaar ondernemers. Jarenlang als regiomanager in de corporate wereld. (Binnen SNS Bank en Olympia Uitzendbureau, waarbij zij verantwoordelijk was voor 20+ franchisenemers, 20 vestigingen en (indirect) 160 medewerkers.) En inmiddels zet zij al deze professionele kennis en kunde over het financieel gezond en succesvol runnen van een bedrijf alweer meer dan 5 jaar in vanuit haar bedrijven May I Advise en De Ondernemers Academie. Dankzij haar enorme hoeveelheid kennis, (universitaire marketing)studies én financiële opleidingen heeft zij een rugzak vol bedrijfskennis. Inmiddels zijn er alweer bijna 150 ondernemers 1 op 1 coach klant van Marlène. De professionele blik en zienswijze zet zij ook graag in voor de groei van jouw bedrijf! Met als doel dat jij financieel gezond en succesvol kunt ondernemen zonder zorgen.  

Marlene May

FAQ

Uiteraard! Ik plan ik graag een vrijblijvende kennismaking met je in! Daarin kan jij je bedrijfsdoelen delen en kan ik meer vertellen wie ik ben en hoe ik werk als coach. Op basis daarvan kan jij bepalen op Level Up aansluit! Plan hier je kennismaking in.

Recap van alles wat je hiervoor krijgt:

 • 1 live business boost coach dag
 • 7 x een 1 op 1 online coach sessie van een uur
 • 1 live 1 op 1 coach dagdeel in januari 2024
 • Mij het hele jaar als jouw stok achter deur. Het hele traject denk ik met je mee! Je kan mij altijd mailen & whatsappen voor al jouw vragen.

Kortom een enorm traject! Dé zakelijke investering voor jouw bedrijf.

Uiteraard. Je kunt in maandelijkse of 3 termijnen betalen. Dit licht ik graag aan je toe.

Stuur mij hiervoor een berichtje.

Jazeker! Tegen een kleine toeslag van €20,- per uur is een offline sessie bij mij op kantoor mogelijk. Daarnaast kan je tegen een gereduceerd tarief van €124,- ex. Btw extra coach uren inplannen.

(De live 5 daagse vind plaats in het super de luxe hotel Riederalm in Leogang, Oostenrijk. Je hebt een heerlijke eigen hotelkamer met fijne badkamer. In het hotel hebben we onze eigen co-workruimte waar de workshops plaatsvinden en waar je kunt masterminden met de andere aanwezige deelnemers. Het hotel beschikt over 2 zwembaden en een spa. Het is echt een geweldige plek, laat je inspireren door een kijkje op de workation pagina te nemen.

De workation is ook los te boeken. Alles over de workation in Oostenrijk lees je hier.

Die beantwoord ik graag! Laat hem hier achter.