Level Up! 2023 word hét jaar van jouw zakelijke groei!

 
 • Wil jij in 2023 next level met je bedrijf?
 • De dromen, ideeën en doelen die je voor je bedrijf heb écht gaan realiseren?
 • Dat je meer omzet, maar vooral winst, gaat draaien en je strategisch groeit met je bedrijf?
 • En dat alles zonder de stress?

Doe dan mee met:

Level Up! Hét Strategische Coach Jaar van 2023.

 

Online cursus

Wil jij in 2023 écht AAN je bedrijf werken? Zonder omzetverlies?

Level Up is een enorm waardevol en uniek strategisch coach jaar voor ambitieuze ondernemers die hun omzet, maar vooral winst, willen laten groeien en dát strategisch en zonder stress. Je hebt écht focus hebt op jouw bedrijf en doelen. Level Up is een mooie combinatie van: een meerdaagse offline aftrap van 2023, online coach sessies, 2 online workshops over geldzaken zodat je écht je cijfers leert begrijpen en offline coachdagen. Met als resultaat dat jij in 2023 enorm veel grote (financiele) stappen gaat zetten met je bedrijf. Je hebt continue focus en werkt AAN je bedrijf. Terwijl ondertussen je bedrijf door blijft draaien en je omzet groeit. Kortom je wordt écht de CEO binnen je bedrijf en weet wat je moet doen om (nog verder) te groeien. Én dat zonder stress omdat je het hele jaar lang een coach & sparringpartner aan jouw zijde hebt. Let op: om te zorgen voor hoge kwaliteit, volledig maatwerk, daadwerkelijke resultaten boeken en persoonlijke aandacht is er maar ruimte voor 4 onderneemsters.

Wat klanten zeggen over Marlène als coach:

Wat ga je doen?

 • Als start en gedegen voorbereiding ontvang je een uitgebreide vragenlijst. Hierdoor kan jij wordt jij aan het denken gezet wat je eind 2023 bereikt wilt hebben en weet ik op basis van jouw antwoorden al alles over jouw bedrijf en waar je naartoe wilt. Hierdoor kunnen we tijdens de 3 daagse live mastercation meteen de diepte ingaan en in deze 3 dagen enorm veel resultaat boeken.
 • Als bonus van Level Up mag jij deelnemen aan de twee live online workshops Omzetdoelen & Vermogensopbouw. Hierdoor zorg je ervoor dat je heldere, duidelijke en goed onderbouwde doelen kunt gaan stellen voor 2023. En weet je welke opties er voor jou als ondernemer zijn om vermogen (en pensioen) op te bouwen en hoe je kunt zorgen voor een goede financiele toekomst. Kortom een goede basis voor het nadenken over je prijzen en financiele doelstellingen.
 • We trappen 2023 af met een geweldig mooie 3 daagse mastercation. Samen met (maximaal) 4 andere ondernemers ga je keihard werken AAN je bedrijf. Dit alles op een schitterende locatie in de Veluwe. Waar ook de ruimte is voor ontspanning en rust (want je hebt allemaal een heerlijke eigen ruime kamer met badkamer en bad 😊). Wat kan je o.a. verwachten van deze 3 dagen? Je gaat je doelen voor 2023 toelichten, op basis van deze doelen gaan we aan de slag met een actieplan, hebt een eigen intervisiesessie volledig gericht op jouw bedrijf en sluiten we af met het stellen van concrete doelen voor de aankomende komende periode. (Voor een impressie over wat je kan verwachten kun je alle info over de losse mastercations die ik organiseer doornemen, dan krijg je wat meer gevoel erbij). Door de mastercation benutten we ook écht de kracht van de groep, houden we elkaar accountable, delen we onze voortgang en helpen we elkaar naar een hoger niveau! Het definitieve programma van de mastercation ontwerp ik op basis van de input van alle deelnemers.
  • Je kunt meedoen aan de driedaagse op Maandag 12 t/m woensdag 14 december 2022 of Maandag 16 t/m woensdag 18 januari 2023
 • Maandelijks heb je een 1 op 1 online coach sessie van een uur zodat je we maandelijks je voortgang doornemen en in kunnen zoomen op vraagstukken waar je tegen aanloopt. Hierdoor ben ik je stok achter de deur en Als jouw coach help ik je om de door jou gestelde doelen ook echt te behalen(en meer 😉). Je kunt mij zien als een soort mede eigenaar van jouw bedrijf. Voorbeelden van coach sessies vindt je hier. Aan het eind van elke coach sessie leggen we concrete actiepunten vast; zodat je ook echt weet wat nu te doen. De maand erna zoomen we hier altijd op in. In totaal zijn dit een op een 8 coach sessies!
 • In juni hebben we een live 1 op 1 coach dagdeel. Hierin gaan we écht heel uitgebreid inzoomen op jouw bedrijf, de voortgang en de doelen en plannen voor het aankomende half jaar. Door deze deep-dive in jouw bedrijf kunnen we bijsturen halverwege het traject.
 • Gedurende het hele jaar kan je mij altijd via WhatsApp contacten voor kleine vragen. Hierdoor heb je altijd jouw coach binnen handbereik. Dus geen stress want bij elk probleem(pje) denk ik graag met je mee!
 • In december sluiten we het jaar af met een live groepsdag, hierin blikken we terug, evalueren we en zoomen samen in op het volgende jaar! Zo ga je ook 2024 goed start 😉 Hierin heb je de mogelijkheid om voor en na de livedag een overnachting bij te boeken. (Iets wat ik zeker adviseer, want hierdoor begin je frisser aan de livedag, heb je echt een uitgebreid moment voor jou & jouw bedrijf en is er ruimte voor gezamenlijke downtime ná de dag.)

Kosten?

De totale all-in kosten voor dit jaarprogramma zijn €2.564,- ex btw.

(Bij betalen in 1x, rekening houdend met de locatiehuur)

Dit komt neer op maar €213,- ex btw per maand. Een enorm scherpe prijs!

LET OP: Meld je je in de maand oktober aan dan ontvang je de de early bird korting van €200,- korting! En betaal je geen €2.564,- ex. Btw maar €2.364,-! En dus nog geen €200,- per maand!

De Ondernemersacademie

Het coachtraject van 2023 waarmee je écht grote stappen gaat maken met je bedrijf!

2023: Level Up!

Hét strategische coachjaar van May I Advise
2564
2354 excl. BTW
 • 3 daagse live mastercation
 • 8 x 1 op 1 online coach sessie
 • 1 op 1 live coach dagdeel halverwege het jaar
 • twee online live workshops over geldzaken
 • 1 livedag einde van het jaar
Early bird

Zij gingen al op workation:

“De mastercation heeft mij focus gegeven om een leiderschapsprogramma te ontwikkelen. In een andere omgeving samen met Marlène als coach en andere ondernemers aan je bedrijf of een product werken geeft echt een boost!

Fabienne Aardenburg
Connect In
Enorm leerzaam en vooral leuk weekend! Marlène zorgt goed voor iedereen (fantastische kok) en helpt je met jouw specifieke vraagstuk. De verschillende inzichten van alle deelnemers waren ook zo waardevol, ik ga zeker nog een keer!
Roxy Lunn
Koi Atelier
De mastercation was een cadeau aan mezelf en mijn bedrijf. Even weer op de rem en tijd besteden aan mijn eigen bedrijf: waarom doe ik wat ik doe? Wat zijn mijn wensen en doelen voor de aankomende jaren? De mastercation en de ondernemers die ik daar heb ontmoet zijn ontzettend waardevol geweest. En eigenlijk nog steeds, want met bijna iedereen heb ik nog contact. Een waardevol weekend dus!
Astrid Peters
Being Brand

Wie is Marlène May, jouw coach & sparringpartner?

Marlène is geen standaard businesscoach. Zij coacht alweer ruim 13 jaar ondernemers. Jarenlang als regiomanager in de corporate wereld. (Binnen SNS Bank en Olympia Uitzendbureau, waarbij zij verantwoordelijk was voor 20+ franchisenemers, 20 vestigingen en (indirect) 160 medewerkers.) En inmiddels zet zij al deze professionele kennis en kunde over het financieel gezond en succesvol runnen van een bedrijf alweer meer dan 5 jaar in vanuit May I Advise. Dankzij haar enorme hoeveelheid kennis, universitaire marketingstudies én financiele opleiding heeft zij een rugzak vol bedrijfskennis. Inmiddels zijn er alweer bijna 150 ondernemers 1 op 1 coach klant van Marlène. De professionele blik en zienswijze zet zij ook graag in voor de groei van jouw bedrijf! May I Advise heeft als doel dat jij financieel gezond en succesvol kunt ondernemen zonder zorgen.  

Marlene May

FAQ

Dan plan ik graag een vrijblijvende kennismaking met je in! Daarin kan ik meer vertellen wie ik ben en hoe ik werk als coach en jij kan je bedrijfsdoelen delen. Op basis daarvan kan jij bepalen op Level Up en ik als coach aansluit! Plan hier je kennismaking in.

(De live 3 daagse vind plaats in een schitterend landhuis in de omgeving van Nunspeet, pal naast de Veluwe. Het huis heeft heerlijke ruime slaapkamers, 2 grote werkruimtes (een ervan is een cozy ruimte met een open haard, heel fijn voor ’s avonds! 😊). Naast hard werken is er dus ook volop ruimte om je terug te trekken. Geniet van een gezonde lunch, ga in bad, loop even naar buiten voor inspiratie of maak een mooie wandeling over de nabijgelegen Veluwe!)

Jazeker! Tegen een kleine toeslag van €20,- per uur is een offline sessie mogelijk. Daarnaast kan je tegen een gereduceerd tarief van €75,- ex. Btw extra coach uren inplannen.

Dan kijk ik graag samen met jou naar de mogelijkheden! Want hier kunnen we zeker een oplossing voor verzinnen. Laat hier jouw bericht achter.

Omdat het ik aansluiting belangrijk vind werk ik met een vragenlijst. Zo kan ik het programma afstemmen op de deelnemers in de groep. Daarnaast mogen alle deelnemers deelnemen aan de online workshops omzetdoelen en vermogen opbouwen waardoor het niveau m.b.t. financiën een minimaal niveau heeft.

Daar zijn mogelijkheden voor, stuur mij hiervoor een vrijblijvende mail! (of mastercation straks aanpassen en link ernaar)

Recap van alles wat je hiervoor krijgt:

 • 1 x de mastercation van 3 dagen, deze is volledig all-in. Je wordt helemaal in de watten gelegd; je hebt namelijk een 2 persoons kamer helemaal voor jezelf met eigen badkamer (mét bad!), 3 x per dag lekker eten (tijdens de lunch en het diner wordt er uitgebreid vers én gezond voor ons gekookt), hapjes, drankjes, flipover, werkmateriaal etc.
 • 8 x een 1 op 1 online coach sessie van een uur
 • 1 live 1 op 1 coach dagdeel halverwege het jaar
 • BONUS Twee live online workshops Omzetdoelen & Vermogensopbouw; hiervoor kun je al jouw geldvragen indienen die meegenomen worden in de workshop
 • 1 livedag inclusief lunch, drank & hapjes om terug te blikken op 2023 én alvast 2024 goed te starten!

 

Kortom een enorm waardevol jaar! Dé zakelijke investering voor jouw bedrijf.