De Ondernemers Academie

Online cursus

Level Up!

Level Up!
Het coachtraject voor jouw zakelijke groei!

 
 • Wil je écht next level gaan met je bedrijf?
 • De dromen, ideeën en doelen die je voor je bedrijf hebt écht gaan realiseren?
 • Meer omzet, maar vooral winst, draaien en strategisch groeien met je bedrijf?
 • En dat alles zonder stress?

Doe dan mee met:

Level Up! Hét strategische coachingstraject van deze zomer en dit najaar.

Online cursus

Wil jij de komende periode écht AAN je bedrijf werken?

Level Up is een waardevol en uniek strategisch coach traject voor de ambitieuze ondernemer die naar een hoger niveau wilt met zijn of haar bedrijf en omzet, maar vooral winst, wilt laten groeien en dit alles zonder stress. Door deel te nemen aan dit traject heb je de komende 10 maanden écht focus op je bedrijf en doelen. Waardoor je enorme stappen gaat maken.

Level Up is een mooie combinatie van: 

 • 1 offline coachdag
 • (Optioneel): Een geheel verzorgde super de luxe vijfdaagse offline workation op een geweldige locatie in Oostenrijk. Kortom 5 dagen keihard werken áán je bedrijf samen met een groep van maximaal 12 ambitieuze onderneemsters. Op een heerlijke plek met je eigen luxe kamer voor me-time. Lees hier alles over de workation.
 • maandelijkse online coach sessie

Met als resultaat dat jij de komende periode grote stappen gaat zetten met je bedrijf. Je hebt continue focus en werkt structureel AAN je bedrijf. Terwijl ondertussen je bedrijf door blijft draaien en je omzet groeit. 

Kortom je wordt écht de CEO van  je bedrijf en weet wat je moet doen om (nog verder) te groeien. Dit zonder stress omdat je het hele jaar lang een coach & sparringpartner aan je zijde hebt.

Wat ga je doen?

Hierdoor word je aan het denken gezet over waar je als ondernemer met je bedrijf de komende jaren wilt staan. We gaan uitgebreid in op de vraagstukken waar je tegen aanloopt en alle dromen die je hebt.  Op basis van al jouw input leer ik al veel over jou, je bedrijf en waar je naartoe wilt. Hierdoor kunnen we tijdens de 3 daagse live mastercation meteen de diepte ingaan en in deze dagen enorm veel resultaat boeken.

Samen met andere gedreven ondernemers ga je keihard werken AAN je bedrijf. Dit alles op een schitterende en super de luxe locatie in Oostenrijk. Waar ook de ruimte is voor ontspanning en rust (want je hebt je eigen privé kamer😊).

Wat kan je o.a. verwachten van deze 5 dagen?

 • Je gaat je doelen voor jouw bedrijf toelichten
 • Op basis van deze doelen gaan we aan de slag met een actieplan
 • Elke deelnemer heeft een 1 op1 coach sessie volledig gericht op jou en je bedrijf
 • We sluiten de 3daagse af met het stellen van concrete doelen voor de aankomende komende periode.
 • Door de workation benutten we ook écht de kracht van de groep, houden we elkaar accountable, delen we onze voortgang en helpen we elkaar naar een hoger niveau! Het definitieve programma van de workation ontwerp ik op basis van de input van alle deelnemers.

De workation in Oostenrijk is van 15 oktober tot en met 19 oktober.

Lees hier alle informatie over de workation.

Om maandelijks je voortgang te evalueren en in te zoomen op vraagstukken waar je tegenaan loopt, hebben we maandelijks online coach uur (behalve in de maanden van de livedag & de mastercation). Hierdoor ben ik je stok achter de deur en help ik je om de door jou gestelde doelen ook echt te behalen(en meer 😉). Voorbeelden van coach sessies vindt je hier. Aan het eind van elke coach sessie leggen we concrete actiepunten vast; zodat je ook echt weet wat nu te doen. De maand erna zoomen we hier altijd op in. In totaal krijg je 7 coach sessies. 

Hierin gaan we heel uitgebreid inzoomen op je bedrijf, de voortgang en de doelen en plannen voor 2024. Door deze deep-dive in je bedrijf kunnen ga je ook 2024 vliegend van start.  Voorbeelden van coach sessies vindt je hier. 

Hierdoor heb je mijn coaching binnen handbereik. Dus geen stress want bij elk probleem, hoe groot of klein ook, denk ik graag met je mee! Ik help je graag bij het oplossen van problemen en nemen van beslissingen.

Ook kan je mij altijd vragen om mijn mening of advies ergens over. Alleen maar leuk om mee te mogen bouwen aan jouw bedrijf! 

Het coachtraject waarmee je écht grote stappen gaat maken met je bedrijf!

Level Up!

Hét strategische coachtraject voor de ambitieuze ondernemer
3397,- excl. BTW
 • 5 daagse super de luxe workation
 • zeven 1 op 1 online coach sessies
 • 1 op 1 live coach dag
 • heel 2023 denk ik met je mee

Zij gingen al op driedaagse:

“De mastercation heeft mij focus gegeven om een leiderschapsprogramma te ontwikkelen. In een andere omgeving samen met Marlène als coach en andere ondernemers aan je bedrijf of een product werken geeft echt een boost!"
Fabienne Aardenburg
Connect In
"De mastercation was een cadeau aan mezelf en mijn bedrijf. Even weer op de rem en tijd besteden aan mijn eigen bedrijf: waarom doe ik wat ik doe? Wat zijn mijn wensen en doelen voor de aankomende jaren? De mastercation en de ondernemers die ik daar heb ontmoet zijn ontzettend waardevol geweest. En eigenlijk nog steeds, want met bijna iedereen heb ik nog contact. Een waardevol weekend dus!"
Astrid Peters
Being Brand
"Enorm leerzaam en vooral leuk weekend! Marlène zorgt goed voor iedereen en helpt je met jouw specifieke vraagstuk. De verschillende inzichten van alle deelnemers waren ook zo waardevol, ik ga zeker nog een keer!"
Roxy Lunn
Koi Atelier

Wie is Marlène May, jouw coach & sparringpartner?

Marlène is geen standaard businesscoach. Zij coacht alweer ruim 13 jaar ondernemers. Jarenlang als regiomanager in de corporate wereld. (Binnen SNS Bank en Olympia Uitzendbureau, waarbij zij verantwoordelijk was voor 20+ franchisenemers, 20 vestigingen en (indirect) 160 medewerkers.) En inmiddels zet zij al deze professionele kennis en kunde over het financieel gezond en succesvol runnen van een bedrijf alweer meer dan 5 jaar in vanuit haar bedrijven May I Advise en De Ondernemers Academie. Dankzij haar enorme hoeveelheid kennis, (universitaire marketing)studies én financiële opleidingen heeft zij een rugzak vol bedrijfskennis. Inmiddels zijn er alweer bijna 150 ondernemers 1 op 1 coach klant van Marlène. De professionele blik en zienswijze zet zij ook graag in voor de groei van jouw bedrijf! Met als doel dat jij financieel gezond en succesvol kunt ondernemen zonder zorgen.  

Marlene May

FAQ

Uiteraard! Ik plan ik graag een vrijblijvende kennismaking met je in! Daarin kan jij je bedrijfsdoelen delen en kan ik meer vertellen wie ik ben en hoe ik werk als coach. Op basis daarvan kan jij bepalen op Level Up aansluit! Plan hier je kennismaking in.

(De live 5 daagse vind plaats in het super de luxe hotel Riederalm in Leogang, Oostenrijk. Je hebt een heerlijke eigen hotelkamer met fijne badkamer. In het hotel hebben we onze eigen co-workruimte waar de workshops plaatsvinden en waar je kunt masterminden met de andere aanwezige deelnemers. Het hotel beschikt over 2 zwembaden en een spa. Het is echt een geweldige plek, laat je inspireren door een kijkje op de workation pagina te nemen.

Jazeker! Tegen een kleine toeslag van €20,- per uur is een offline sessie bij mij op kantoor mogelijk. Daarnaast kan je tegen een gereduceerd tarief van €124,- ex. Btw extra coach uren inplannen.

Dan kijk ik graag samen met jou naar de mogelijkheden! Want hier kunnen we zeker een oplossing voor verzinnen. Laat hier jouw bericht achter.

Omdat het ik aansluiting belangrijk vind werk ik met een vragenlijst. Zo kan ik het programma afstemmen op de deelnemers in de groep. Daarnaast mogen alle deelnemers deelnemen aan de online workshops omzetdoelen en vermogen opbouwen waardoor het niveau m.b.t. financiën een minimaal niveau heeft.

Daar zijn mogelijkheden voor, stuur mij hiervoor een vrijblijvende mail!

Recap van alles wat je hiervoor krijgt:

 • 1 x de mastercation van 5 dagen, dJe wordt helemaal in de watten gelegd; je hebt namelijk een heerlijke 2persoons hotelkamer helemaal voor jezelf met eigen badkamer, 3 x per dag lekker eten (inclusief 5 gangen diner in de avond).
 • 7 x een 1 op 1 online coach sessie van een uur
 • 1 live 1 op 1 coach dagdeel in januari 2024.

Kortom een enorm traject! Dé zakelijke investering voor jouw bedrijf.

Die beantwoord ik graag! Laat hem hier achter.