De Ondernemers Academie

Online cursus

Level Up!

Level Up!
2023 wordt hét jaar van jouw zakelijke groei!

 
 • Wil je in 2023 écht next level gaan met je bedrijf?
 • De dromen, ideeën en doelen die je voor je bedrijf hebt écht gaan realiseren?
 • Meer omzet, maar vooral winst, draaien en strategisch groeien met je bedrijf?
 • En dat alles zonder stress?

Doe dan mee met:

Level Up! Hét strategische coachingstraject van 2023.

Let op: er is nog maar 1 plek beschikbaar!

Online cursus

Wil je in 2023 écht AAN je bedrijf werken?

Level Up is een waardevol en uniek strategisch coach jaar voor de ambitieuze ondernemer die naar een hoger niveau wilt met haar bedrijf en haar omzet, maar vooral winst, wilt laten groeien en dit alles zonder stress. Door deel te nemen aan dit traject heb je een jaar lang écht focus op je bedrijf en doelen. Waardoor je enorme stappen gaat maken.

Level Up is een mooie combinatie van: 

 • we starten geheel verzorgde driedaagse offline workation op maandag 23 t/m woensdag 25 januari 2023 op een hele fijne locatie op de Veluwe. Kortom 3 dagen keihard werken áán je bedrijf samen met een groep van 5 ambitieuze onderneemsters. Op een heerlijke plek met je eigen luxe kamer voor me-time.
 • maandelijkse online coach sessies
 • 2 offline coachdagen 
 • 2 live online workshops over geldzaken zodat je écht je cijfers leert begrijpen en weet wat je financiële doelen zijn. Wat ervoor zorgt dat je een goede financiële fundering hebt voor je bedrijf en je plannen! 

Met als resultaat dat jij in 2023 grote stappen gaat zetten met je bedrijf. Je hebt continue focus en werkt structureel AAN je bedrijf. Terwijl ondertussen je bedrijf door blijft draaien en je omzet groeit. 

Kortom je wordt écht de CEO van  je bedrijf en weet wat je moet doen om (nog verder) te groeien. Dit zonder stress omdat je het hele jaar lang een coach & sparringpartner aan je zijde hebt.

Let op: om te zorgen voor hoge kwaliteit, volledige maatwerk invulling, het kunnen boeken van daadwerkelijke resultaten en persoonlijke 1 op 1 aandacht is er maar ruimte voor 5 onderneemsters. (Let op: Er is nog maar 1 plek beschikbaar).

Wat ga je doen?

Hierdoor word je aan het denken gezet over waar je als ondernemer met je bedrijf eind 2023 wilt staan. We gaan uitgebreid in op de vraagstukken waar je tegen aanloopt en alle dromen die je hebt.  Op basis van al jouw input leer ik al veel over jou, je bedrijf en waar je naartoe wilt. Hierdoor kunnen we tijdens de 3 daagse live mastercation meteen de diepte ingaan en in deze dagen enorm veel resultaat boeken.

Samen met 5 andere ondernemers ga je keihard werken AAN je bedrijf. Dit alles op een schitterende locatie in de Veluwe. Waar ook de ruimte is voor ontspanning en rust (want je hebt je eigen privé kamer😊).

Wat kan je o.a. verwachten van deze 3 dagen?

 • Je gaat je doelen voor 2023 toelichten
 • Op basis van deze doelen gaan we aan de slag met een actieplan
 • Elke deelnemer heeft een intervisiesessie volledig gericht op jou en je bedrijf
 • We sluiten de 3daagse af met het stellen van concrete doelen voor de aankomende komende periode.
 • Door de mastercation benutten we ook écht de kracht van de groep, houden we elkaar accountable, delen we onze voortgang en helpen we elkaar naar een hoger niveau! Het definitieve programma van de mastercation ontwerp ik op basis van de input van alle deelnemers.

De driedaagse vind plaats van Maandag 23 t/m woensdag 25 januari 2023.

Klik hier voor een impressie van de mastercation.

Om maandelijks je voortgang te evalueren en in te zoomen op vraagstukken waar je tegenaan loopt, hebben we in de maanden waarin er geen live dagen zijn & buiten 1x in de zomervakantie, een maandelijks online coach uur. Hierdoor ben ik je stok achter de deur en help ik je om de door jou gestelde doelen ook echt te behalen(en meer 😉). Voorbeelden van coach sessies vindt je hier. Aan het eind van elke coach sessie leggen we concrete actiepunten vast; zodat je ook echt weet wat nu te doen. De maand erna zoomen we hier altijd op in. In totaal krijg je 8 coach sessies. 

Hierin gaan we heel uitgebreid inzoomen op je bedrijf, de voortgang en de doelen en plannen voor het aankomende half jaar. Door deze deep-dive in je bedrijf kunnen we bijsturen halverwege het traject. Voorbeelden van coach sessies vindt je hier. 

Hierdoor heb je mijn coaching binnen handbereik. Dus geen stress want bij elk probleem, hoe groot of klein ook, denk ik graag met je mee! Ik help je graag bij het oplossen van problemen en nemen van beslissingen.

Ook kan je mij altijd vragen om mijn mening of advies ergens over. Alleen maar leuk om mee te mogen bouwen aan jouw bedrijf! 

Zo ga je ook 2024 goed van start. Hierin heb je de mogelijkheid om voor en na de livedag een overnachting bij te boeken. Hierin heb je de mogelijkheid om voor en na de livedag een overnachting te boeken zodat je de dag fris kunt beginnen en ruimte hebt voor gezamenlijke downtime na de livedag.

Hierdoor zorg je ervoor dat je heldere, duidelijke en goed onderbouwde doelen kunt gaan stellen voor 2023. En weet je welke opties er voor jou als ondernemer zijn om vermogen (en pensioen) op te bouwen en hoe je kunt zorgen voor een goede financiële toekomst. Kortom een goede basis voor het nadenken over je prijzen en financiële doelstellingen.

Alle informatie over de workshop prijzen bepalen lees je hier. 

De informatie over de workshop over financiele vrijheid lees je hier.

Het coachtraject van 2023 waarmee je écht grote stappen gaat maken met je bedrijf!

2023: Level Up!

Hét strategische coachtraject voor de ambitieuze ondernemer
2564 excl. BTW
 • 3 daagse live mastercation
 • Maandelijkse 1 op 1 online coach sessies
 • 1 op 1 live coach dagdeel halverwege het jaar
 • twee online live workshops over geldzaken
 • 1 livedag einde van het jaar

Zij gingen al op driedaagse:

“De mastercation heeft mij focus gegeven om een leiderschapsprogramma te ontwikkelen. In een andere omgeving samen met Marlène als coach en andere ondernemers aan je bedrijf of een product werken geeft echt een boost!"
Fabienne Aardenburg
Connect In
"De mastercation was een cadeau aan mezelf en mijn bedrijf. Even weer op de rem en tijd besteden aan mijn eigen bedrijf: waarom doe ik wat ik doe? Wat zijn mijn wensen en doelen voor de aankomende jaren? De mastercation en de ondernemers die ik daar heb ontmoet zijn ontzettend waardevol geweest. En eigenlijk nog steeds, want met bijna iedereen heb ik nog contact. Een waardevol weekend dus!"
Astrid Peters
Being Brand
"Enorm leerzaam en vooral leuk weekend! Marlène zorgt goed voor iedereen en helpt je met jouw specifieke vraagstuk. De verschillende inzichten van alle deelnemers waren ook zo waardevol, ik ga zeker nog een keer!"
Roxy Lunn
Koi Atelier

Wie is Marlène May, jouw coach & sparringpartner?

Marlène is geen standaard businesscoach. Zij coacht alweer ruim 13 jaar ondernemers. Jarenlang als regiomanager in de corporate wereld. (Binnen SNS Bank en Olympia Uitzendbureau, waarbij zij verantwoordelijk was voor 20+ franchisenemers, 20 vestigingen en (indirect) 160 medewerkers.) En inmiddels zet zij al deze professionele kennis en kunde over het financieel gezond en succesvol runnen van een bedrijf alweer meer dan 5 jaar in vanuit haar bedrijven May I Advise en De Ondernemers Academie. Dankzij haar enorme hoeveelheid kennis, (universitaire marketing)studies én financiële opleidingen heeft zij een rugzak vol bedrijfskennis. Inmiddels zijn er alweer bijna 150 ondernemers 1 op 1 coach klant van Marlène. De professionele blik en zienswijze zet zij ook graag in voor de groei van jouw bedrijf! Met als doel dat jij financieel gezond en succesvol kunt ondernemen zonder zorgen.  

Marlene May

FAQ

Uiteraard! Ik plan ik graag een vrijblijvende kennismaking met je in! Daarin kan jij je bedrijfsdoelen delen en kan ik meer vertellen wie ik ben en hoe ik werk als coach. Op basis daarvan kan jij bepalen op Level Up aansluit! Plan hier je kennismaking in.

(De live 3 daagse vind plaats in een schitterend landhuis in de omgeving van Nunspeet, pal naast de Veluwe. Het huis heeft voor elke deelnemer een eigen slaapkamer, 2 grote werkruimtes (een ervan is een cozy ruimte met een open haard, heel fijn voor ’s avonds! 😊). Naast hard werken is er dus ook volop ruimte om je terug te trekken. Geniet van een gezonde lunch, loop even naar buiten voor inspiratie of maak een mooie wandeling over de nabijgelegen Veluwe!)

Jazeker! Tegen een kleine toeslag van €20,- per uur is een offline sessie bij mij op kantoor mogelijk. Daarnaast kan je tegen een gereduceerd tarief van €124,- ex. Btw extra coach uren inplannen.

Dan kijk ik graag samen met jou naar de mogelijkheden! Want hier kunnen we zeker een oplossing voor verzinnen. Laat hier jouw bericht achter.

Omdat het ik aansluiting belangrijk vind werk ik met een vragenlijst. Zo kan ik het programma afstemmen op de deelnemers in de groep. Daarnaast mogen alle deelnemers deelnemen aan de online workshops omzetdoelen en vermogen opbouwen waardoor het niveau m.b.t. financiën een minimaal niveau heeft.

Daar zijn mogelijkheden voor, stuur mij hiervoor een vrijblijvende mail!

Recap van alles wat je hiervoor krijgt:

 • 1 x de mastercation van 3 dagen, deze is volledig all-in. Je wordt helemaal in de watten gelegd; je hebt namelijk een 2 persoons kamer helemaal voor jezelf met eigen badkamer (mét bad!), 3 x per dag lekker eten (tijdens de lunch en het diner wordt er uitgebreid vers én gezond voor ons gekookt), hapjes, drankjes, flipover, werkmateriaal etc.
 • 8 x een 1 op 1 online coach sessie van een uur
 • 1 live 1 op 1 coach dagdeel halverwege het jaar
 • BONUS Twee live online workshops Omzetdoelen & Vermogensopbouw; hiervoor kun je al jouw geldvragen indienen die meegenomen worden in de workshop
 • 1 livedag inclusief lunch, drank & hapjes om terug te blikken op 2023 én alvast 2024 goed te starten!

 

Kortom een enorm waardevol jaar! Dé zakelijke investering voor jouw bedrijf.

Die beantwoord ik graag! Laat hem hier achter.