De Ondernemers Academie

Live Sales Dag

Een hele dag werken aan jouw sales, strategie & content.

Wil jij een dag vol aan de slag met jouw salesstrategie en het uitwerken van passende content? En handige templates krijgen om je contentplanning in te verwerken? Dan is deze live sales dag op donderdag 2 november zeker wat voor jou. Op een praktische en resultaatgerichte wijze ga je, samen met maximaal 7 andere deelnemers, aan de slag met jouw salesvragen, strategie en content. Met als resultaat dat je aan het eind van de dag naar huis gaat met een strategie voor de aankomende periode én heel veel uitgewerkte content voor jouw bedrijf.  

Wat kan je verwachten?

Deze live dag vindt plaats op donderdag 2 november  van 9.00 – 17.00 uur in Amsterdam (locatie ovb). Een dag waarbij we praktisch & resultaatgericht aan de slag gaan met jouw salesvragen, strategie én content.

Voorbereiding: voorafgaand aan de dag krijg je een vragenlijst toegestuurd zodat ik precies weet welke vraagstukken je hebt m.b.t. sales, wat voor bedrijf je hebt, wat je aanbod is, waar je tegen aanloopt en wat je aan het eind van de dag behaald wilt hebben. Dit zet jou ook al goed aan het denken over de sales voor jouw bedrijf. Op basis van de vragenlijsten stel ik de hele inhoud van de dag samen. 100% maatwerk en helemaal ingericht op jou dus! 

Ochtenddeel: In de ochtend gaan we op een fijne en interactieve manier in op de sales vraagstukken. Verder deel ik veel passende sales tips & strategieën zodat je al enorm veel inspiratie krijgt en extra kennis. Ook als je al veel kennis van marketing & sales hebt. Waar kun je aan denken? We kijken bijvoorbeeld naar hoe je jouw aanbod goed onder de aandacht kunt brengen. Hierbij kijken we verder dan alleen social media maar naar het hele plaatje. Online & Offline. Ook kijken we naar wat passend is bij jouw aanbod; denk bijvoorbeeld aan wat past erbij qua nieuwsbrieven en artikelen.

Middagdeel: In de middag gaan we heel praktisch aan de slag en werken we aan jouw content en strategie. Met als doel dat je met een strategisch plan de deur uit gaat, content thema’s, input voor nieuwsbrieven en artikelen passend bij jouw aanbod, post onderwerpen en ook al uitgeschreven posts.  Hierbij neem ik de tijd om met elke deelnemer 1 op 1 te zitten zodat we ook écht de puntjes op de i van jouw plannen zetten.

Met als resultaat: Dit is geen dag zitten en luisteren maar op een hele leuke & energieke wijze echt aan de slag gaan met je bedrijf waardoor je met heel veel waarde naar huis gaat. Heel concreet heb je hierna meer een sales strategie, content thema’s, post onderwerpen én al daadwerkelijk uitgeschreven posts. En nieuwe leuke zakelijke contacten natuurlijk 😊

Kosten: €109,- ex btw. 

Let op: om ook écht de persoonlijke aandacht te waarborgen zijn we met maximaal 8 deelnemers.

Workations

Een hele dag praktisch aan de slag met de sales & content voor jouw bedrijf!

Een hele dag AAN je bedrijf werken. Samen met mij en de andere deelnemers gaan we op een hele praktische en resultaatgerichte wijze aan de slag met jouw sales, strategie én content. Het geeft je heel veel inspiratie & nieuwe kennis. Aan het einde van deze waardevolle dag ga je naar huis met uitgewerkte content én een salesplan. Zaken die bij de meeste ondernemers al tijden op de to do list staan maar waar je vaak de tijd niet voor neemt.

Live Sales Dag

Een hele dag praktisch aan de slag met de sales & content voor jouw bedrijf! ​
109 excl. BTW
 • Een vragenlijst vooraf zodat ik in kan spelen op jouw bedrijf & vragen
 • Deelname aan de live dag van 09.00 - 17.00 uur in Amsterdam
 • Veel persoonlijke aandacht want : maximaal 8 deelnemers
 • 1 op 1 aandacht voor jouw salesplan & content
 • Uiteraard inclusief lunch, drinken & brainfood
 • Handige templates in notion voor je master to do list & contentplanning

Wie gaat jou dit leren?

Ik, Marlène, host deze live dag. Ik coach & adviseer alweer ruim 13 jaar ondernemers.

Waar staat mijn coaching voor?

 • Maatwerk; zodat ik volledig inspeel op jou als klant, jouw bedrijf, doelen & uitdagingen. 
 • Resultaatgericht; wat ervoor zorgt dat jij na de live dag écht met nieuwe kennis, inspiratie & content naar huis gaat. Inclusief een goed plan voor de komende periode.
 • Kennisgericht; gebaseerd op onderbouwde en kwalitatieve kennis, kunde en ervaring.
 • Innovatief; op basis van jouw vraag kom ik met de meest passende oplossingen. En dat altijd met een betrokken en positieve vibe.

Mijn achtergrond is enorm breed wat maakt dat ik jou ook over de gehele breedte kan adviseren. Zelf ben ik alweer ruim 6 jaar eigenaar van May I Advise. Het adviesbureau voor ondernemers met strategische groeivraagstukken op het gebied van strategie, marketing, sales en finance. Voordat ik ondernemer werd, heb ik 12 jaar als regiomanager bij 2 hele grote franchiseorganisaties gewerkt. Zo was ik bij SNS Bank als regiomanager o.a. verantwoordelijk voor 20+ franchisenemers, 20 vestigingen en daarmee (indirect) 160 medewerkers. Alle kennis en ervaring die ik in loondienst – en daarna als ondernemerscoach – heb opgedaan, zet ik nu in om ondernemers en hun bedrijf (nog) succesvoller te laten zijn. Dankzij mijn zeer brede achtergrond en verschillende opleidingen en ervaring, kijk ik altijd naar het totaalplaatje van een ondernemer. De focus ligt hierbij altijd op doen waar je het meest blij van wordt (en daarmee een financieel en succesvol bedrijf runnen).

FAQ

Deze livedag vindt plaats bij mij op kantoor op Amsterdam IJburg (ovb). De locatie is met het OV & met de auto heel goed bereikbaar.

Het is met de tram 15-20 minuten vanaf Amsterdam CS. En met de auto ben je er binnen 5 minuten vanaf de snelweg. Er is volop parkeergelegenheid voor de deur. 

Laat hier je je gegevens achter zodat ik je kan informeren over toekomstige dagen.

Jazeker, want dan start je met enorm veel waardevolle sales & marketing kennis. Zodat je zeker weten een vliegende start maakt.

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan op marlene@de-ondernemersacademie.nl 

 • Een gigantische lange powerpoint presentatie. Ik hou van praktisch & interactie. Wél zit er enorm veel waarde in.
 • Een salespitch voor een duurder product, nee het is gewoon écht een hele waardevolle dag.