Online cursus: Boost Jouw Business nu voor € 34,-

De Online Cursus Boost Jouw Business begeleidt je stap voor stap in het helder stellen van je bedrijfsdoelen en het ontwikkelen van een succesvolle ondernemingsstrategie. Het resultaat? Je weet precies welke doelen je wilt gaan halen en welke stappen je moet doen. Volledig onderbouwd op basis van wat je écht wilt!  

Deze Online Cursus biedt je waardevolle inspiratie en begeleiding. Hiermee krijg jij in no-time je doelen helder en ontwikkel je een strategie om je doelen ook daadwerkelijk te halen. En je kiest zelf het moment waarop je aan de slag gaat. Handig toch?

Harder werken levert niet altijd meer winst op. Slimmer werken wel. Begin vandaag nog met de oefeningen uit de Online Cursus zodat jij nog succesvoller wordt in ondernemen. In vier modules ontwikkel je een succesvolle ondernemersstrategie: door terug te blikken, stil te staan, te reflecteren en vooruit te kijken. 

Zelfstandig ondernemen biedt je ontzettend veel kansen om te groeien en je te ontwikkelen. Soms is een sprong in het diepe nodig, maar met een goed doordachte ondernemersstrategie win je elke wedstrijd. Die sprong in het diepe dat is deze online cursus!

Online cursus

Voor wie is deze cursus?

Boost je business is geschikt voor alle ondernemers, of je al jaren werkt als eigen baas of net bent gestart met je eigen bedrijf. Het stellen van doelen en reflecteren op wat je doet, is altijd goed: omdat je even stilstaat, kun je de stip op de horizon zetten en word je succesvoller. 

Aan het eind van deze cursus, weet je:

En je hebt een duidelijk strategie:

Het doel van deze cursus?

Hoe zou het zijn als je de hele dag doet wat je het liefste zou willen doen? 

De dagen vliegen vaak ongemerkt voorbij. Je bent druk met orders of opdrachten, nog even een belletje of mailtje en voor je het weet is de dag omgevlogen en is het alweer tijd voor weekend. 

Veel mensen vullen hun week op routine en de automatische piloot. En dat kan prima – voor sommige mensen werkt dit heel goed. Maar ben je daarom gestart met je eigen bedrijf? Of ben je eigen baas geworden zodat jij zelf kunt bepalen waar je naar toe wil en dat je kunt doen wat je het liefst doet?

Door het stellen van doelen en het ontwikkelen van een strategie ga je daadwerkelijk aan de slag om je doelen te halen. Doelen zorgen ervoor dat je bewust omgaat met je tijd en dat jij alles uit je werkweek haalt wat je wilt bereiken. Doelen stellen maakt je bewust van wat er allemaal mogelijk is – veel meer dan je ooit had gedacht. Het resultaat? Meer werkplezier, een verhoogde omzet en nog blijere klanten.  

De Ondernemersacademie

De cursus om 2021 goed van start te gaan!

Boost Je Business

Online cursus van De Ondernemersacademie
34,- excl. BTW
  • Online cursus met 5 modules
  • Stationary pakket
  • Video's bij alle opdrachten
  • Werkboek
nieuw!

Zij gingen je al voor!

"Met Create Your Masterplan heb ik mijn dromen omgezet in mijn doelen en met een gedetailleerd actieplan ga ik eind van het jaar mijn doelen ook echt halen.”"
"Wat ik heel prettig vind aan deze training is dat Marlène aan alles gedacht heeft. De stappen die je doorloopt kloppen gewoon en dat is heel fijn. Je wordt echt door een proces heen geleid wat je helpt nadenken om duidelijke doelen te stellen. Het heeft mij echt doen nadenken over alle stappen ik al heb gezet en welke stappen ik nog wil maken in dit jaar. Ik vond het fijn om terug te kijken naar wat ik belangrijk vind in mijn reis als ondernemer en hoe ik dit kan verwerken in mijn dromen en doelen. En hoe ik dat vervolgens ook concreet maak zodat de dromen niet bij dromen blijven, maar ik echt in de actiestand kom. Bedankt voor de waardevolle training"
"Een aanrader voor iedereen die al te lang rondloopt met plannen en ideeën, maar wordt geleefd door (of zich verschuilt achter) de dagelijkse hectiek en lopende zaken! De cursus is opgebouwd uit lekker concrete stappen en vragen om helder op een rijtje te krijgen wat je nou eigenlijk echt belangrijk vindt en hier een toegepast actieplan voor op te stellen. Het heeft ons flink geholpen richting en prioriteit te bepalen. En zeker ook om te bepalen wat ook wel later kan. Nu nog de daad bij het woord voegen, kwartaalanalyses inplannen en onze doelen niet laten ondersneeuwen door de waan van de dag…! "
Roos Verhooren
Atelier Leise

Wie is Marlène May, degene die deze opleiding voor jou heeft ontwikkeld?

Voordat ik 3,5 jaar geleden startte met mijn adviesbureau, was ik meer dan 10 jaar werkzaam als regio-, sales- en franchisemanager, onder andere bij SNS Bank. Daar lag veel focus op de business-, finance-, liquiditeit- en salesplannen. Ik was ook verantwoordelijk voor het begeleiden van ondernemers, vanaf de start van een onderneming tot aan het openen van extra vestigingen. Door deze werkervaring beschik ik over een grote hoeveelheid kennis en kunde die ik graag inzet voor jouw bedrijf. Daarnaast heb ik Psychologie en Communicatiewetenschappen gestudeerd, aangevuld met een financieel planners opleiding en meerdere (persoonlijk) leiderschap cursussen. Al mijn kennis en ervaring over finance en sales neem ik mee in mijn adviezen.

Ik ben enorm gedreven en enthousiast en ik houd van focus, structuur, oplossingen bedenken, de juiste dingen doen én die dingen goed doen, inzicht geven èn resultaten boeken. Daarnaast ben ik gek op reizen, lekker eten en veel sporten. 

Marlene May