De Ondernemers Academie

Workation Oostenrijk

5 dagen strategisch áán je bedrijf werken
15 t/m 19 oktober OF 28 januari t/m 1 februari

Stel je voor dat je 5 dagen in een heerlijke snelkookpan zit waarbij je je bedrijf en jezelf als ondernemer echt naar een hoger niveau tilt. 5 dagen AAN je bedrijf werken. Focussen op het (nog) strategischer neerzetten van je bedrijf, aanbod en salesstrategie. Je nieuwe concept of aanbod gefundeerd uitdenken en neerzetten. Of nu eens écht loskomen van het uurtje-factuurtje werken. En dit alles ondergedompeld in luxe met andere gelijkgestemde en ambitieuze ondernemers om je heen. Dat wil jij toch ook? 

workation
workation_ondernemer

Samen strategisch werken áán je bedrijf.

Deze workation is voor jou als je behoefte hebt aan een stevigere strategische fundering voor je bedrijf, als je een nieuwe dienst of aanbod wilt toevoegen of als je wilt groeien met je bedrijf zonder stress en verlies van winst.

Het programma is volledig op maat gemaakt voor jou en jouw bedrijf, zodat we enorme resultaten kunnen behalen. Er zijn 3 praktische workshops waarin we aan de slag gaan met je aanbod, strategie en sales- & marketingplan. Daarnaast maken we tijdens de 1-op-1 coachingsessie een extra deep dive in je bedrijf. Bovendien ben ik ervan overtuigd dat het sparren met de andere ambitieuze ondernemers je waardevolle inzichten, meer energie en de puntjes op de i gaat geven.

Dit alles terwijl je ondergedompeld wordt in luxe! Vanaf het moment dat je een voet over de drempel zet draait het om jou en je bedrijf. Je geeft jezelf hiermee een ontzettend groot cadeau waar je business van groeit en je binnen 5 dagen enorm veel grote stappen gaat zetten.

Kortom: tijdens deze Workation ga je keihard knallen en genieten tegelijk!

USP 15 oktober tot en met 19 oktober

🔥 Extra tijd & persoonlijke aandacht!

Tijdens de workation van oktober hebben we langere workshops waardoor er nóg meer inhoud in het programma zit en je meer samen met de groep aan de slag gaat of extra met mij 1 op 1 kunt zitten. Daarnaast zijn we met een bewust kleine groep waardoor je heel veel persoonlijke aandacht krijgt. Wil jij ENORM veel groeien met je bedrijf? Dan is deze workation wat voor jou want je hebt extra deep dives!

USP 28 Januari tot en met 1 februari

🏔️ Januari: SNEEUW! 

Tijdens deze editie staan de workshops dagelijks gepland van 14.00-17.00 uur. Dit omdat het wintersport gebied geopend is (de gondel het skigebied Saalbach-Hinterglemm in gaat pal naast het hotel) zodat je zo ook echt kunt genieten van de sneeuw als je dat wilt. Hou je niet van skiën? Dan weet ik zeker dat je geniet van een wandeling door het winter wonderland rondom het hotel.

 

Het programma van de workation is 100%  maatwerk en volledig afgestemd op de vraagstukken van de aanwezige deelnemers. Het is dus mogelijk dat ik extra elementen toevoeg of aanpas op basis van jouw input. Naast strategie, marketing en sales beschik ik over uitgebreide kennis op het gebied van finance & geldzaken. Dus als je vragen hebt op dat vlak, zorg ik ervoor dat het programma daarop aansluit.

Download de brochure voor het volledige programma en veel extra informatie.

Early bird €1.674,- ex. btw

Je kunt 1 tot 3 nachten bij te boeken voor €225,- ex. btw per nacht. Als je bij boekt krijg je per nacht extra 1 1 op 1 coach uur bij. Indien je hier interesse in hebt kun je dit bij het kennismakingsgesprek aangeven.

workation_oostenrijk

Wat kun je verwachten?

Vooraf maken we online kennis en je ontvangt voor de workation een uitgebreide vragenlijst. Hierdoor word je alvast aan het denken gezet en kan ik het programma helemaal inrichten op jouw specifieke vraagstukken. Op de dag van aankomst, zondag, starten we om 17.00 uur met een rondleiding door het hotel en de kick-off sessie. Op maandag, dinsdag & woensdag  hebben we dagelijks een inhoudelijke maar vooral praktische workshop waarin we aan de slag gaan met je aanbod, strategie en sales- & marketingplan. De inhoud van de workshops geef ik 100% vorm op basis van jouw vraagstuk. De tijd naast de workshops is vrij te besteden. Deze kun je benutten door dieper in je bedrijf te duiken tijdens een (inbegrepen) 1 op 1 coach sessie, te sparren met de andere ondernemers, te werken in de co-work ruimte of om te genieten van de wellness of de omgeving (bij de januari editie heb je ook de mogelijkheid om te skiën. Het hotel zit midden in het skigebied Saalbach-Hinterglemm. De skipas zit er niet bij in). En dat alles in een super-de-luxe hotel waar heerlijk voor je wordt gezorgd. (Hier vind je meer informatie over het hotel.) Elke avond genieten we met zijn allen van een heerlijk 5 gangen diner bereidt door een chef-kok. 

 

Dit is waarom je erbij wilt zijn:

 

🏔️ Mij als coach de volledige workation aan je zijde. Ik denk actief met je mee over je bedrijfsplannen.

🏔️ Om écht strategische en winstgevende stappen te zetten voor je bedrijf.

🏔️ Voor de dagelijks inspirerende en praktische workshop waarbij je AAN je bedrijf werkt én geïnspireerd wordt door de andere ambitieuze ondernemers.

🏔️ Om gezamenlijk te werken in de co-workruimte waar je door te sparren met andere ondernemers net dat extra puntje op de i kunt zetten.

🏔️ Een extra persoonlijke deep dive in je bedrijf door de 1 op 1 coachingsessie.

🏔️ Slapen in een heerlijk luxe privé-kamer met prachtig uitzicht op de bergen.

🏔️ Genieten van heerlijke maaltijden, met elke avond een 5 gangendiner bereid door een topchef.

🏔️De heerlijke natuur rondom het hotel en en een wandeling door bergen door in de gondel naast het hotel te stappen. (Tijdens de januari editie is het skigebied ook geopend!)

🏔️ Tijd voor jezelf door te genieten in een van de 2 zwembaden, 6 sauna’s of het stoombad. 

Workation nederland

Zij gingen jou voor:

“In de Workation heb ik een nieuw product ontwikkeld waar ik anders weken over gedaan had! De totale focus om AAN je bedrijf te werken zorgt dat je direct keuzes maakt, gestimuleerd door je collega-ondernemers! Het heeft mij verder gebracht dan ik van tevoren had bedacht. Heel fijn om met andere ondernemers te zijn en jouw visie op mijn bedrijf te horen.”
“Ik ging naar de Workation met een bepaald idee in mijn hoofd. In alle openheid en eerlijkheid hebben de andere deelnemers en Marlène met mij meegedacht en hun ideeën voorgelegd t.a.v. mijn praktijk. Ik kreeg er veel inzichten door en helderheid over mijn visie. Daarnaast heeft het me enorm gesterkt in mijn persoonlijkheid en manier van werken. Daar kon mijn onzekerheid mij nogal eens in de weg zitten, waardoor ik eigenlijk niet werk zoals ik het liefst wil werken. Ik zou iedereen de Workation aanraden!
"De Workation was een cadeau aan mezelf en mijn bedrijf. Even weer op de rem en tijd besteden aan mijn eigen bedrijf: waarom doe ik wat ik doe? Wat zijn mijn wensen en doelen voor de aankomende jaren? De Workation en de ondernemers die ik daar heb ontmoet zijn ontzettend waardevol geweest."
Ik stond op een crossroad met mijn bedrijven en had behoefte aan een business coach en sparringpartner. De workation vond ik een fantastische ervaring. Door de combinatie van groepssessies en een individuele sessie kun je in een paar dagen veel verder komen dan dat je alleen was blijven 'aanmodderen'.

Voor wie is deze workation?

Deze workation is geschikt voor jou als je op zoek bent naar een intensieve boost voor jouw bedrijf. Je hebt al een succesvol bedrijf, maar je verlangt naar meer focus en strategie. Je bent klaar voor die volgende stap. Dit kan een refresh van je huidige bedrijf zijn, het toevoegen van een nieuw aanbod of dienst, of het aanpakken van groeivraagstukken op een gefundeerde en winstgevende manier. Je bent gedreven, ambitieus en je wilt deelnemen aan een programma van hoge kwaliteit, dat je energie geeft en waarmee je in vijf dagen grote sprongen kunt maken.

Samen met de andere gedreven en positief ingestelde ondernemers heb je zin om écht de diepte in te duiken met je bedrijf, iets waar je vaak niet aan toekomt in de drukte van het ondernemerschap.

Om persoonlijke aandacht te waarborgen en te kunnen focussen op jouw bedrijf, werken we met een kleine groep.

Wat kan je met de workation bereiken voor je bedrijf?

Wat krijg je allemaal?

workation_ondernemers mindeset

Early Bird €1.674,- ex. btw

Je kunt 1 tot 3 nachten bij te boeken voor €225,- ex. btw per nacht. Als je bij boekt krijg je per nacht extra 1 1 op 1 coach uur bij. Indien je hier interesse in hebt kun je dit bij het kennismakingsgesprek aangeven.

ondernemerscoach_workation

Over Marlène & op Workation gaan

Hi, ik ben Marlène. Ik ben geen standaard businesscoach of adviseur. Al ruim 13 jaar coach en adviseer ik ondernemers. Vanuit May I Advise heb ik al meer dan 200 ondernemers mogen adviseren. Mijn professionele blik zet ik graag in voor de groei van jouw bedrijf tijdens deze workation! Zodat we samen gigantisch mooie en grote stappen gaan zetten.

Waar staat mijn coaching voor?       

 • Maatwerk; zodat ik volledig inspeel op jou als klant, jouw bedrijf, doelen & uitdagingen. 
 • Resultaatgericht; wat ervoor zorgt dat jij na de workation écht met een gegroeid bedrijf naar huis gaat.  
 • Kennisgericht; gebaseerd op onderbouwde en kwalitatieve kennis, kunde en ervaring.
 • Innovatief; op basis van jouw vraag kom ik met de meest passende oplossingen. En dat altijd met een betrokken en positieve vibe.
 • Genieten; mijn workations zijn altijd op een hele fijne plek en je wordt volledig ontzorgt. Naast een kwalitatieve inhoud is het ook gewoon een cadeau aan jezelf door heerlijk eten en in dit geval een meer dan geweldig gave locatie.

Waarom op deze workation gaan?

Als ondernemer jezelf een aantal dagen uit de waan van de dag van je bedrijf halen en meerdere dagen full-focus AAN je bedrijf werken is énorm waardevol. En dan niet ‘gewoon ergens werken op een hele fijne locatie’ maar écht jezelf ontwikkelen, je bedrijf naar een hoger niveau tillen en naar huis gaan met concreet resultaat. Dát is wat je tijdens deze workation gaat doen. Dit doe ik door altijd te werken met een kwalitatief & inhoudelijk programma. 100% ingericht op basis van jouw bedrijf en vraagstukken. En altijd met ruimte voor 1 op 1 coaching. Samen met andere ambitieuze ondernemers.

Inmiddels begeleid ik alweer ruim 5 jaar workations. Elke workation is weer oprecht geweldig gaaf om te mogen begeleiden. Want ik zie de deelnemers gigantisch mooie persoonlijke & zakelijke stappen maken. En dat in zo’n korte tijd. De deelnemers voeren tijdens en na de workation grootse wijzigingen door voor hun bedrijf en / of zetten hele nieuwe diensten of producten in de markt.  Een eer om aan bij te mogen dragen!

Wil jij héél 2024 coaching?

Combineer deze workation dan met het Level Up Coachtraject. 

Hét strategische coachingstraject voor de ambitieuze ondernemer die verder door wilt groeien. Level Up is een mooie combinatie van 2 offline coachdagen ; een halverwege het traject en een ter afronding zodat je een goede fundering hebt om daarna ook nog verder te groeien en maandelijks een online coach sessie zodat we continue focus houden op jouw dromen en doelen en ik jouw stok achter de deur ben.  Kies je voor Level Up dan betaal je voor deze workation maar €1.400,- ex. BTW. Een korting van bijna €300,-.

FAQ

Heel logisch, ik stel voor om een geheel vrijblijvende online kennismaking in te plannen. Tijdens deze kennismaking vertel ik je meer over de inhoud, de andere deelnemende ondernemers, het hotel en alles wat je verder wilt weten. Op basis hiervan kun je goed beoordelen of het wat voor je is. Plan hier je kennismaking in.

 • 4 groepssessies
 • 1 op 1 coach sessie van ruim een uur 
 • Verder ben ik alle dagen beschikbaar om met je mee te denken over jouw ondernemingsvragen! 
 • 4 hotelovernachtingen in een heerlijke 2 persoonskamer die je helemaal voor jezelf hebt
 • 4 x een zeer uitgebreid heerlijk ontbijt (neem gerust een broodje voor de lunch mee)
 • 4 x het buffet in de namiddag 
 • en elke avond genieten van een 5 gangen diner op sterrenniveau (drankjes gaan op rekening).
 • Toegang tot de luxe spa’s met verwarmde zwembaden en sauna’s, … (met apart gedeelte exclusief voor volwassenen, daarnaast ook een family gedeelte met glijbaan etc.) 

Je betaalt de workation vooraf. Dit kan indien gewenst in termijnen. De afgenomen drankjes en eventuele extra horeca kosten betaal je ter plaatse in het hotel (contant, pinpas, creditcard mogelijk). Het resterende bedrag is inclusief Oostenrijkse btw.

Je krijgt een factuur met daarop 5 Daagse Workation erop van mij erop. De factuur van het hotel is een Oostenrijkse factuur met lokale btw. Raadpleeg je boekhouder voor de juiste verwerking in je boekhouding.

Het vervoer naar het hotel dient door jezelf geregeld te worden, maar ik help graag met suggesties. Je kunt per vliegtuig (luchthaven Salzburg, indien gewenst boeken we een transfer voor jou en eventuele andere deelnemers), met de auto (iets meer dan 950 kilometer vanaf Utrecht) of met de (nacht)trein naar het hotel.

Natuurlijk denk ik graag met je mee, dus stel gerust al je vragen. Daarnaast kan ik jullie aan elkaar koppelen, zodat jullie kunnen kijken of je samen kunt rijden.

Ja dat is mogelijk. Je deelt dan samen een tweepersoonskamer. De prijs per persoon is daardoor iets lager. Stuur me een mailtje naar marlene@de-ondernemersacademie.nl en ik denk (helemaal vrijblijvend) met jullie mee.

Het is verstandig om de voorwaarden van je verzekeringen te controleren. Knab biedt een speciale workation-verzekering aan. De algemene voorwaarden van de workation zelf vind je hier.

Staat je vraag er niet tussen? Of twijfel je of de workation iets voor jou is? Mail me dan gerust op marlene@de-ondernemersacademie.nl 

workations buitenland

Wil je mee op workation, een kennismakingsgesprek plannen of heb je nog vragen?

Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan vertel ik je graag meer of plan een vrijblijvende kennismaking met je in. Ik kijk er naar uit! 

Er is de mogelijkheid om jezelf extra luxe en tijd voor je bedrijf te gunnen door 1 tot 3 nachten bij te boeken voor €250,- per nacht. Als je bij boekt krijg je er voor de donderdag en / of vrijdag een extra 1 op 1 coach sessie bij. Indien je hier interesse in hebt kun je dit bij het kennismakingsgesprek aangeven.