De Ondernemers Academie

Workation Oostenrijk

Strategisch werken AAN je bedrijf op een super de luxe locatie in de schitterende Oostenrijkse bergen? 

Ga mee met de jubileumeditie van de Ondernemers Academie Workation! Tijdens deze super de luxe workation ga je, samen met andere gedreven ondernemers werken aan jouw bedrijf. Naast masterminds met elkaar hebben we 3 strategische workshops over jouw bedrijf. Verder heb je een 1 op 1 coach sessie voor een extra deep dive in jouw bedrijf. En dat terwijl je ondergedompeld wordt in luxe; heerlijk eten, ‘s avonds een 5 gangen diner op topniveau én genieten van de zwembaden en sauna’s. 

Wat houdt de Special Edition Workation in?

Deze editie staat volledig in het teken van het neerzetten van een strategische(re) fundering voor je bedrijf, (nieuwe) dienst of aanbod. We nemen je dromen en doelen onder de loep en creëren een strategie om deze waar te maken. Ook kijken we weer eens goed naar je ideale klant en hoe jij jouw aanbod succesvol op de markt kunt plaatsen, om te zorgen dat je de juiste mensen naar je toetrekt. En uiteraard zoomen we hierbij ook in op de juiste prijsstrategie.

Deze workation is voor jou als je strategisch wilt doorpakken en nieuwe en grootse plannen en ideeën wilt doorvoeren, en dat op een gefundeerde en winstgevende wijze.

De Workation is van zondag 15 oktober t/m donderdag 19 oktober. Ik neem je tijdens deze dagen mee in een speciaal ontworpen programma waarbij je doelgericht en doordacht aan je bedrijf werkt.

Er zijn 3 workshops waarin we aan de slag gaan met je aanbod, strategie en sales & marketingplan. Daarnaast maken we tijdens een 1 op 1 coaching sessie een deep dive in je bedrijf, en geeft het sparren met de andere ambitieuze ondernemers je helderheid en puntjes op de i.

Dit allemaal terwijl je ondergedompeld wordt in luxe! Vanaf het moment dat je een voet over de drempel zet is het tijd voor jou en je bedrijf. Je geeft jezelf hiermee een ontzettend groot cadeau waar je business van groeit en je binnen 5 dagen enorm veel grote stappen gaat zetten.

Kortom: tijdens deze Workation ga je keihard knallen en genieten tegelijk!

Het programma in het kort:

Wat kun je verwachten?

Vooraf maken we online kennis met de groep, zodat we alvast starten met sparren en doelen stellen. Op de dag van aankomst, zondag, starten we om 17.00 uur met een rondleiding door het hotel en de kick-off sessie. Op maandag, dinsdag & woensdag starten we de dag met een inhoudelijke maar vooral praktische workshop waarin we aan de slag gaan met je aanbod, strategie en sales & marketingplan. In de middag heb je tijd voor jezelf; deze kun je benutten door dieper in je bedrijf te duiken tijdens een 1 op 1 coach sessie, te sparren met de andere ondernemers, te werken in de co-work ruimte of om te genieten van de wellness of de omgeving. En dat alles in een super luxe hotel waar heerlijk voor je wordt gezorgd. (Hier vind je meer informatie over het hotel.)

Wil je de uitgebreide informatie? Vraag dan vrijblijvend de brochure aan. Heb je interesse? Plan dan een intake in.

Dit is waarom je bij deze Workation wilt zijn:

🏔️ Zodat je nu écht je strategische en winstgevende stappen voor je bedrijf te zetten.

🏔️ Elke dag een inspirerende workshop waarbij je AAN je bedrijf werkt én geïnspireerd wordt door de andere ambitieuze ondernemers.

🏔️ Gezamenlijk werken in de co-work ruimte waar je altijd kunt (net)werken.

🏔️ Deep dives door in te zoomen op je zakelijke plannen door de 1 op 1 coaching.

🏔️ Slapen in een heerlijk luxe privé-kamer.

🏔️ Genieten van heerlijk eten met elke avond een 5 gangendiner gemaakt door een topchef.

🏔️ Genieten van het magische berglandschap door in de gondel naast het hotel te stappen.

🏔️ Tijd voor jezelf door te genieten in een van de 2 zwembaden, 6 sauna’s of het stoombad. 

Voor wie is deze workation?

De workation is voor jou als je al flink wat stappen hebt gezet. Je hebt een succesvol bedrijf maar hebt de behoefte om nog meer focus en strategie toe te voegen. Je bent klaar voor die volgende stap. Dit kan een refresh, een nieuw aanbod, nieuwe doelgroep of nieuw product zijn. Je bent gedreven, ambitieus en hebt behoefte aan een kwalitatief energierijk programma die maakt dat je in deze heerlijke week grootse stappen gaat maken. 

Samen met de andere gedreven en positief ingestelde ondernemers heb je zin om écht de diepte in te duiken met je bedrijf. Iets waar je in de drukte van het ondernemerschap vaak niet aan toekomt. 

Om persoonlijke aandacht en inzoomen op jouw bedrijf mogelijk te maken zijn we met maximaal 12 ondernemers. Daarnaast heb ik met iedereen een intake om zo te zorgen voor een goede energie en gelijke spirit.  

Wat kan je hiermee bereiken voor je bedrijf?

Wat zit er allemaal bij in?

Aankomende editie

Zondag 15 – donderdag 19 oktober

5 dagen jezelf onderdompelen in het gefundeerd & succesvol neerzetten van je next level bedrijf.

Waarbij je jezelf extra luxe en tijd voor je bedrijf gunt door 1-3 nachten bij te boeken voor een mooie prijs. Als je bij boekt krijg je de mogelijkheid om op de donderdag en / of vrijdag een extra 1 op 1 coach sessie te plannen zodat je meteen je plannen verder kunt uitwerken.

Heb je interesse of wil je er meer over weten? Plan dan een geheel vrijblijvende online kennismaking in zodat je al je vragen kunt stellen en ik je alles kan vertellen over de workation. De eerste 4 aangemelde deelnemers ontvangen een fijne early bird korting van ruim €200,-. 

  • Voor 4 nachten betaal je ipv € 1890,-, nu € 1674,- ex. btw
  • Voor 5 nachten betaal je ipv € 2140,-, nu € 1920,- ex. btw
  • Voor 7 nachten betaal je ipv € 2380,-, nu € 2160,- ex. btw
Let op: er is nog 1 early bird plek beschikbaar.
De workation van 2023 voor ondernemers in Oostenrijk. Werken aan je bedrijf in een paradijselijke omgeving. Lees er hier alles over.

* Dit programma is volledig maatwerk. Dus het is mogelijk dat ik op basis van de input van de deelnemers extra elementen toevoeg of verander. Mijn kennis is ook heel breed op het gebied van finance & geldzaken, dus mocht er op dat gebied veel vragen zijn dan zorg ik dat het programma daarop aansluit. 

Download de brochure voor het volledige programma.

Zij gingen jou voor:

“In de Workation heb ik een nieuw product ontwikkeld waar ik anders weken over gedaan had! De totale focus om AAN je bedrijf te werken zorgt dat je direct keuzes maakt, gestimuleerd door je collega-ondernemers! Het heeft mij verder gebracht dan ik van tevoren had bedacht. Heel fijn om met andere ondernemers te zijn en jouw visie op mijn bedrijf te horen.”
Fabienne Aardenburg
Connect In
“Ik ging naar de Workation met een bepaald idee in mijn hoofd. In alle openheid en eerlijkheid hebben de andere deelnemers en Marlène met mij meegedacht en hun ideeën voorgelegd t.a.v. mijn praktijk. Ik kreeg er veel inzichten door en helderheid over mijn visie. Daarnaast heeft het me enorm gesterkt in mijn persoonlijkheid en manier van werken. Daar kon mijn onzekerheid mij nogal eens in de weg zitten, waardoor ik eigenlijk niet werk zoals ik het liefst wil werken. Ik zou iedereen de Workation aanraden!”
Kim Jense
Voetreflex Limburg
"De Workation was een cadeau aan mezelf en mijn bedrijf. Even weer op de rem en tijd besteden aan mijn eigen bedrijf: waarom doe ik wat ik doe? Wat zijn mijn wensen en doelen voor de aankomende jaren? De Workation en de ondernemers die ik daar heb ontmoet zijn ontzettend waardevol geweest. En eigenlijk nog steeds, want met bijna iedereen heb ik nog contact. Een waardevolle Workation dus!"
Astrid Peters
Beingbrand
"Enorm leerzaam en vooral leuk weekend! Marlène zorgt goed voor iedereen en helpt je met jouw specifieke vraagstuk. De verschillende inzichten van alle deelnemers waren ook zo waardevol, ik ga zeker nog een keer!" (Wat zij inmiddels gedaan heeft 😊).
Roxy Lunn
Koi Atelier

Over Marlène

Marlène is geen standaard businesscoach. Zij coacht & adviseert alweer ruim 13 jaar ondernemers. Jarenlang als regiomanager in de corporate wereld. (Binnen SNS Bank en Olympia Uitzendbureau, waarbij zij verantwoordelijk was voor 20+ franchisenemers, 20 vestigingen en (indirect) 160 medewerkers.) En inmiddels zet zij al deze professionele kennis en kunde over het financieel gezond en succesvol runnen van een bedrijf alweer bijna 6 jaar in vanuit haar bedrijven May I Advise en De Ondernemers Academie. Dankzij haar enorme hoeveelheid kennis, (universitaire psychologie & marketing)studies én financiële opleidingen heeft zij een rugzak vol bedrijfskennis. Inmiddels zijn er alweer ruim 200 ondernemers klant van Marlène. De professionele blik en zienswijze zet zij ook graag in voor de groei van jouw bedrijf tijdens deze workation! Met als doel dat jij gigantische mooie en grote stappen gaat zetten.  

Waarom op workation?

FAQ

Hiervoor kunnen we een geheel vrijblijvende online kennismaking inplannen. Tijdens deze kennismaking vertel ik je meer over de inhoud, de andere deelnemende ondernemers, het hotel en alles wat je verder wilt weten. Op basis hiervan kun je goed beoordelen of het wat voor je is. Plan hier je kennismaking in.

Je betaalt een deel vooraf: € 1000,- ex. btw (indien je voor 4 nachten kiest).  Dit kan indien gewenst in 2 termijnen. Het resterende bedrag, plus de afgenomen drankjes en eventuele extra horeca kosten betaal je gewoon ter plaatse in het hotel (contant, pinpas, creditcard mogelijk). Het resterende bedrag in inclusief Oostenrijkse btw.

Je krijgt een factuur met daarop 4 Daagse Workation erop van mij en in het hotel een factuur met Seminarweek erop. De factuur in het hotel is een Oostenrijkse factuur met lokale BTW. Check bij je boekhouder hoe je dit goed in je boekhouding opneemt. 

Het vervoer naar het hotel moet je zelf regelen, maar ik denk uiteraard graag met je mee. Je kunt per vliegtuig (luchthaven Salzburg, indien gewenst boeken we een transfer voor jou en eventuele andere deelnemers), auto (iets meer dan 950 kilometer vanaf Utrecht) of (nacht)trein naar het hotel. 

Uiteraard denk ik graag met je mee dus stel gerust al je vragen. Verder zal ik jullie koppelen zodat jullie kunnen kijken of je met elkaar mee kunt rijden.

Ja dit is mogelijk. Je deelt dan samen een tweepersoonskamer. De prijs per persoon is daardoor wat lager. Stuur me een mailtje naar marlene@de-ondernemersacademie.nl en ik denk (helemaal vrijblijvend) met jullie mee.

Goed om hier de voorwaarden van je verzekeringen op te checken. Knab heeft een speciale workation verzekering. De algemene voorwaarden van de workation zelf vind je hier.

Nee dat klopt. Omdat ik het heel belangrijk vind dat de deelnemers bij elkaar passen qua spirit en niveau heb ik met elke deelnemer een intake gesprek. Heb je interesse om mee te doen? Plan dan een kennismaking / intake in en dan nemen we de workation door en kan ik je meer vertellen over de andere deelnemers. 

Staat jouw vraag er niet tussen? Of twijfel je of de workation iets voor jou is? Mail me dan gerust op marlene@de-ondernemersacademie.nl 

Investeer in jezelf en in je bedrijf door mee te gaan op workation in Oostenrijk.

Heb je vragen? Stel ze hier.