De Ondernemers Academie

De CEO Ochtend Workshop

‘Na deze workshop weet jij hoe je financieel inzicht krijgt in je bedrijf, wat al die cijfers zeggen en hoe je op basis daarvan je plannen kunt maken. En dat je gaat doen waar je écht blij van wordt.’

Het hebben van inzicht in hoe je er financieel voor staat, focus op de werkzaamheden waar je blij van wordt en weten op welke je acties je de komende maanden wilt richten is enorm belangrijk. Hierdoor ben je in control, weet je waar je op moet focussen en heb je enorm veel plezier in je werk!

Maar al die cijfers, het analyseren daarvan en het maken van plannen is ook enorm lastig. In de online workshop De CEO Ochtend op maandag 3 april om 10.00 uur (incl. replaylaat ik je zien waar je naar moet kijken, hoe je kunt evalueren en een goede planning kunt maken. 

Ik neem je op een heldere en praktische wijze mee in hoe je een maandelijkse analyse doet, laat je mijn dashboards zien en geef je een handige checklist met de stappen van een maandelijkse CEO Ochtend. Na deze workshop heb jij voortaan ook écht inzicht in hoe je bedrijf ervoor staat! Vanaf dit moment ga je het wellicht zelfs leuk vinden om al je cijfers maandelijks door te nemen.

Wat deelnemers zeggen over de workshop:

De eerste persoon die de financiële kant van mijn business begrijpelijk maakt.
Kelly Vink - Plain Jayne

Wil jij :

En dit alles zonder dat je er steeds weer tegen op moet zien. Geen angst of schaamte meer dat jij je zaken niet op orde hebt. Vanaf nu loop jij op de feiten vooruit, wat een heerlijk gevoel!

Op maandag 3 april om 10.00 uur is de live online workshop De CEO Ochtend. Achteraf ontvang je een replay.

In de workshop ga ik je stapsgewijs meenemen in hoe je deze zaken kunt bijhouden, analyseren en kunt sturen op het behalen van je doelen. Je ontvangt een super handige checklist waardoor je weet wat je bij moet houden (en wat niet!). Ik laat je mijn dashboards zien waarbij je ervoor kunt kiezen om ze af te nemen. En je kunt alle vragen die je hebt aan me stellen (en geloof me er zijn echt geen domme vragen, ik help je heel graag met alles wat onduidelijk is).

 

Een ticket kost €29,- ex btw. 

Workations

Wat deelnemers zeggen over de workshop:

Marlène deelt veel goede tips en praktische tools waarmee je gelijk aan de slag kan. Echt een aanrader voor iedereen die in controle wilt zijn over zijn/ haar financiën en een goede financiële basis wilt neerzetten.
Yvon Lenssinck - The Social Room

Wie gaat jou dit leren?

Deze workshop geef ik, Marlène May, eigenaar van May I Advise en De Ondernemers Academie aan jou. Mijn doel is om jou als ondernemer te helpen bij een succesvol en financieel gezond bedrijf. Dit doe ik door je in normale mensentaal alles te leren over het ondernemerschap en geldzaken.  

Inmiddels heb ik alweer 16 jaar ervaring met het runnen van succesvolle bedrijven. Jarenlang ben ik regiomanager geweest bij franchiseorganisaties (SNS Bank & Olympia Uitzendbureau) waardoor ik alles weet van het ondernemerschap. Als bankier heb ik de opleiding gevolgd tot financieel planner. 

Inmiddels ben ik zelf alweer meer dan 5 jaar ondernemer (met een team) en heb ik alweer meer dan 150 ondernemers mogen coachen.

Daarnaast heb ik honderden ondernemers geleerd hoe ze met het om kunnen gaan door workshops als “Ondernemen & Geld” en “Ondernemen & Pensioen”.


Mijn workshops en trainingen geef ik zodat je inzicht krijgt in je financiën, weet hoe je financieel gezond kunt groeien, je dit belangrijke gedeelte van je onderneming leuk gaat vinden én je geen zorgen meer hoeft te maken over geld.

Doe mee met de workshop en zorg voor orde en rust in je financiën, marketing & administratie. Met als resultaat dat je door dit inzicht veel meer rust hebt en de tijd voor zaken waar je écht blij van wordt! Omdat je weet hoe je bedrijf ervoor staat & waar je je op moet richten.

Waarom wil je bij deze workshop zijn?

Na deze live online workshop weet je:

 • Hoe je je omzet, kosten & winst vanaf nu altijd inzichtelijk hebt;
 • Welk marketing & sales cijfers handig zijn om te monitoren;
 • Hoe je ervoor kunt zorgen dat je meer tijd besteedt aan de zaken waar je blij van wordt;
 • Dat je weet hoe je vanuit al die verschillende cijfers & statistieken de juiste informatie kunt verzamelen;
 • Hoe je vanuit dit alles kunt kijken naar waar jij je de komende periode op wilt richten.

VERDER is deze workshop altijd maatwerk. Jij kunt AL jouw vragen inbrengen en deze beantwoord ik gegarandeerd!

 

Ook ontvang je een enorm handige checklist waarmee je voortaan maandelijks orde op zaken brengt. Daarnaast laat ik je mijn dashboards zien en hoe ik daarmee werk, waarbij je ervoor kunt kiezen die ook af te nemen.

 

De workshop staat gepland op: maandag 3 april om 10.00 uur. Kun je er niet bij zijn? Geen probleem! Je ontvangt een replay en kunt daarna nog steeds vragen insturen.

 

Om uitgebreid en persoonlijk op alle vragen in te kunnen zoomen kunnen er maximaal 30 mensen deelnemen. De workshop zal ca. 1-1,5 uur duren. Vooraf kun je alle vragen die je hebt indienen.

Online Workshop De CEO Ochtend

29 excl. BTW
 • Een vragenlijst vooraf zodat ik in kan spelen op jouw bedrijf & vragen
 • Deelname aan de online workshop van ca 1,5 uur
 • Persoonlijke aandacht want : maximaal 30 deelnemers
 • Achteraf kan je al je vragen stellen
 • Je ontvangt een replay van de workshop
 • Inzicht in mijn dashboards
 • Achteraf ontvang je een handige checklist

FAQ

De online workshop vindt plaats op maandag 3 april om 10.00 uur. Na de workshop ontvang je een replay welke je nog in de maand april kunt terugkijken. Kun je er niet live bij zijn maar heb je n.a.v. de workshop nog vragen? Deze mag je mij altijd stellen.

Het is mogelijk om de replay van de workshop in de maand april terug te kijken dus dit is geen probleem.

Jazeker, juist! Want dan weet je zeker dat je straks in control bent over de resultaten van je bedrijf!

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan op marlene@de-ondernemersacademie.nl 

 • Een salespitch voor een duurder product, nee het is echt 1-1.5uur kennis delen!
 • Een workshop over hoe je zo snel en zo makkelijk mogelijk een ton draait. 
 • Trucjes hoe je makkelijk geld verdient.