De Ondernemers Academie

Workshop Ondernemer & Geld

‘Zodat je de juiste prijzen kunt bepalen, áltijd weet hoeveel geld je hebt & weet dát je prijzen passen bij jouw netto winstdoel!’

Alles in Nederland wordt duurder en 2023 komt er alweer aan! Hét moment om te zorgen dat je vanaf nu precies weet hoe je het juiste winstdoel bepaalt, weet wat je minimaal moet verdienenje prijzen kloppend zijn, altijd inzicht hebt op hoe je er financieel voor staat en weet hoe je een actieplanning maakt op basis van deze doelen! En je ontvangt meerdere tools waarmee je straks altijd financieel inzicht hebt.

Wil jij :

Dan is deze live online workshop op dinsdag 17 januari om 10.00 uur zeker wat voor jou! Achteraf ontvang je een replay. In de workshop ligt bij het belastingdeel de focus op eenmanszaken.

Een ticket kost €29,- ex btw. 

Workations

Wat deelnemers zeggen over de workshop:

Door de workshop voelde ik mij zelfverzekerder over mijn prijzen. Ik heb betere prijskeuzes kunnen maken. Enorme meerwaarde was dat ik de mogelijkheid voelde om al mijn vragen te stellen zonder bang te zijn dat ik iets "doms of geks" vroeg. Marlene zorgt er zeker voor dat je je aandacht bewaard!
Kelly Vink - Plain Jayne

Wie gaat jou dit leren?

Deze workshop geef ik, Marlène May, eigenaar van May I Advise en De Ondernemers Academie aan jou. Mijn doel is om jou als ondernemer te helpen bij een succesvol en financieel gezond bedrijf. Dit doe ik door je in normale mensentaal alles te leren over het ondernemerschap en geldzaken.  

Inmiddels heb ik alweer 16 jaar ervaring met het runnen van succesvolle bedrijven. Jarenlang ben ik regiomanager geweest bij franchise organisaties (SNS Bank & Olympia Uitzendbureau) waardoor ik alles weet van het ondernemerschap. Als bankier heb ik de opleiding gevolgd tot financieel planner. 

Inmiddels ben ik zelf alweer meer dan 5 jaar ondernemer (met een team) en heb ik alweer meer dan 150 ondernemers mogen coachen. Daarnaast heb ik honderden ondernemers mogen leren hoe zij goed met geld om kunnen gaan door het geven van deze workshop Ondernemen & Geld. Voor iedere IB-ondernemer is deze workshop goed om te volgen. Want hierna weet jij precies hoe je je financiële doelen kunt gaan formuleren, hoe je je prijzen daarop aanpast, je inzicht hebt in je financiën én dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over je geld.  

Get ready for 2023: Doe mee met de workshop en breng al je geldzaken op orde. Met als resultaat dat je je tijd & energie kunt stoppen in de zaken waar je echt blij van wordt omdat je weet dat je je geldzaken op orde hebt!

Waarom wil je bij deze workshop zijn?

VERDER is deze workshop altijd maatwerk. Jij kunt AL jouw vragen over geld inbrengen en deze beantwoord ik!

Ook ontvang je meerdere Excel tools waarmee je: je omzetdoel kunt berekenen, je uurtarief weet en je inzicht hebt in hoe je er financieel voor staat. 

De workshop staat gepland op: dinsdag 17 januari om 10.00 uur

Om uitgebreid en persoonlijk op al je vragen
in te kunnen zoomen kunnen er maximaal 15 mensen deelnemen. De workshop zal ca. 1,5 – 2 uur duren. Vooraf krijg je al opdrachten én kun je alle vragen die je hebt indienen.

Een kaartje kost €29,- ex. btw. 

Wat deelnemers zeggen over de workshop:

De workshop Ondernemer & Geld was super waardevol! Marlène deelt veel goede tips en praktische tools waarmee je gelijk aan de slag kan. Voor mij als startende ondernemer heeft deze workshop geholpen om mijn (financiële) basis goed op orde te hebben waardoor ik doelen en prijzen heb bepaald die ook echt ergens op slaan. Waar ik voorheen maar wat deed, weet ik nu welke prijzen ik moet vragen om mijn doelen te bereiken, en ook om hier overzicht in te creëren en te behouden. Echt een aanrader voor iedereen die in controle wilt zijn over zijn/ haar financiën en een goede financiële basis wilt neerzetten.
Yvon Lenssinck - The Social Room

Wat krijg je er allemaal bij?

 • Vooraf ontvang je een vragenlijst. Door middel van deze vragenlijst ga je alvast een blik werpen op je wensen, doelen en vraagstukken die je hebt. Hierdoor ga je ook echt al met plannen (en eventuele vragen) de online workshop in. Met als resultaat dat je er veel meer uithaalt. Wil je dat ik specifiek op je bedrijf en vraagstukken inga tijdens de workshop? Dan kun je de antwoorden op de vragenlijst naar me toesturen.
 • Deelname aan de live online workshop van ca 1,5 -2 uur met max. 15 deelnemers. Hierdoor leer je alles over jouw geldzaken als ondernemer, hoe je je prijzen kunt berekenen en hoe je meer winst gaat draaien. 
 • Achteraf kan je mij altijd nog jouw vragen stellen n.a.v. de workshop zodat je ook écht zeker weet dat je je geldzaken op orde hebt! 
 • In de workshop ga je ook écht al zaken doorrekenen, zodat je aan het einde al echt veel meer inzicht hebt en weet wat je moet doen.
 • Je ontvangt een replay van de workshop welke je nog een week langt kunt terugkijken. Heel handig als je bijvoorbeeld erna met de geleerde zaken aan de slag gaat!

In de workshop zitten maximaal 15 deelnemers. Dit zorgt ervoor dat ik specifiek in kan spelen op jouw bedrijf en de door jou ingestuurde vragen. Ook is er hierdoor meer dan genoeg ruimte om vragen te stellen en te zorgen dat je alles snapt.

Een ticket kost €29,- ex. btw.

Workshop Ondernemen & Geld

Zorg dat je als ondernemer áltijd weet hoeveel geld je (straks) & dát je weet dat je prijzen passen bij jouw winstdoel!
29 excl. BTW
 • Een vragenlijst vooraf zodat ik in kan spelen op jouw bedrijf & vragen
 • Deelname aan de online workshop van ca 1,5 uur
 • Persoonlijke aandacht want : maximaal 15 deelnemers
 • Achteraf kan je vragen stellen
 • Je ontvangt een replay van de workshop
 • Achteraf ontvang je rekentools waarmee je dit alles voortaan goed uitrekent

FAQ

De online workshop vindt plaats op dinsdag 17 januari om 10.00 uur. Na de workshop ontvang je een replay welke je nog een week erna kunt terugkijken. Deze is ook heel handig als je erna bijvoorbeeld met je prijzen aan de slag gaat.

Het is mogelijk om de replay tot een week na de workshop terug te kijken. Maar om écht alles eruit te halen adviseer ik je om live aanwezig te zijn.

Jazeker, juist! Want dan weet je zeker dat je je onderneming met een juiste mindset op het gebied van geldzaken en weet je welke prijzen je moet stellen!

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan op marlene@de-ondernemersacademie.nl 

 • Een salespitch voor een duurder product, nee het is echt 1,5 – 2 uur kennis delen, opdrachten doen en jou wijzer maken op het gebied van je geldzaken!
 • Een workshop over hoe je zo snel en zo makkelijk mogelijk een ton draait. 
 • Trucjes hoe je makkelijk geld verdiend.