De Ondernemers Academie

Workshop Pensioen, Vermogensopbouw & Arbeidsongeschiktheid.

Leer hoe je voldoende geld opbouwt voor later!

In deze live online workshop ga je alles leren over wat pensioen is, hoe dit werkt en welke mogelijkheden er allemaal nog meer zijn om vermogen op te bouwen. Met als resultaat dat jij weet wat er mogelijk is en daarna een weloverwogen keuze kunt maken zodat jij je financiële wensen voor later kunt behalen. Daarnaast leer je wat er mogelijk is om als ondernemer doorbetaald te worden bij ziekte & zwangerschap.

Wil jij :

Volg dan deze live online workshop op dinsdag 20 december om 13.30 uur waarin ik je hierover alles ga uitleggen en leren! Achteraf ontvang je een replay die je een week kunt terugkijken. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur.

Een ticket kost €29,- ex btw. 

 Let op: er zijn maar 20 plekken beschikbaar, zodat ik in kan gaan op al je vragen.

Workations
Zorg voor een goed pensioen & financiële vrijheid: Doe mee met de workshop en weet hoe pensioen- & vermogensopbouw werkt. Met als resultaat dat je je tijd & energie kunt stoppen in de zaken waar je echt blij van wordt omdat je weet dat je je geldzaken op orde hebt!

Wie gaat jou dit leren?

Deze workshop geef ik, Marlène May, eigenaar van May I Advise en De Ondernemers Academie aan jou. Mijn doel is om jou als ondernemer te helpen bij een succesvol en financieel gezond bedrijf. Dit doe ik door je in normale mensentaal alles te leren over het ondernemerschap en geldzaken.  

Inmiddels heb ik alweer 16 jaar ervaring met het runnen van succesvolle bedrijven. Jarenlang ben ik regiomanager geweest bij franchiseorganisaties (SNS Bank & Olympia Uitzendbureau) waardoor ik alles weet van het ondernemerschap. Als bankier heb ik de opleiding gevolgd tot financieel planner. Daarnaast heb ik de opleiding WFT Vermogen gevolgd, dit is de specifieke opleiding voor pensioen & vermogensopbouw

Inmiddels ben ik zelf alweer meer dan 5 jaar ondernemer (met een team) en heb ik alweer meer dan 150 ondernemers mogen coachen. Daarnaast heb ik in mijn workshops alweer  honderden ondernemers & werknemers mogen leren hoe pensioen en vermogensopbouw werkt. 

Wat deelnemers zeggen over de workshop:

Voor mij was op het moment dat ik de workshop ging volgen het concept "Pensioen" in zijn geheel nog wat abstract want het lijkt nog zo ver weg. Maar het belang om dit als ondernemer goed geregeld te hebben zag ik wel in. De enige optie die ik zag om me in dit onderwerp te verdiepen op een manier die niet saai was en gewoon duidelijk zonder moeilijke termen uitgelegd zou worden, was bij Marlène. Superblij was ik dus toen ik zag dat zij hier een workshop over had. Ik heb me gelijk ingeschreven en hoorde diverse opties voorbij komen waar ik niet eens aan gedacht zou hebben. Een echte aanrader voor iedereen die zijn pensioen goed wil regelen maar zelf wil weten waarom hij bepaalde keuzes hierin maakt. Kelly Vink - www.plainjayne.nl

In deze Workshop leer je alles over Pensioen, Inkomen bij ziekte, Vermogen opbouwen & Beleggen!

VERDER is deze workshop altijd maatwerk. Jij kunt AL jouw vragen over geld inbrengen en deze beantwoord ik allemaal! Mochten er tijdens de workshop vragen bij je opkomen dan mag je deze uiteraard stellen.

De workshop staat gepland op:  dinsdag 20 december om 13.30 uur. 

Om uitgebreid en persoonlijk op al je vragen
in te kunnen zoomen kunnen er maximaal 20 mensen deelnemen. De workshop zal ca. 1,5 uur duren. Vooraf krijg je al opdrachten én kun je alle vragen die je hebt indienen.

Een kaartje kost €29,- ex. btw. 

Workshop Pensioen & Vermogensopbouw

29 excl. BTW
  • Een vragenlijst vooraf zodat ik in kan spelen op jouw bedrijf & vragen
  • Deelname aan de online workshop van ca 1,5 uur
  • Persoonlijke aandacht want : maximaal 20 deelnemers
  • Achteraf kan je vragen stellen
  • Je ontvangt een replay van de workshop
  • Achteraf ontvang je handige info waarmee je verder kunt